• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Misano Moto3: 1ος ο Vinales στις ΕΔ1
Έβδομος ο Salom, στην 12η θέση ο Σίσσης
Νέα 13/09/2013 - 11:27

Ο Maverick Vinales έκανε τον καλύτερο χρόνο στα πρώτα ελεύθερα της μικρής κατηγορίας του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος. Στην ηλιόλουστη πίστα του Misano, ο Ισπανός άσος - ένα από τα φαβορί της κατηγορίας - έγραψε 1:44.311δ, ακολουθούμενος από τον Efren Vazquez και τον Jonas Folger. Ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας, Luis Salom, βρέθηκε στην έβδομη θέση.

 

Αμφίρροπες μάχες στα πρώτα ελεύθερα, με έντεκα αναβάτες να βρίσκονται σε διαφορά κάτω από ένα δευτερόλεπτο! Ο Vazquez έμεινε σχεδόν δυο δέκατα πίσω από τον Ισπανό, με τον Γερμανό Jonas Folger - σφήνα ανάμεσα σε τέσσερεις Ισπανούς - να ακολουθεί 31 χιλιοστά πιο πίσω. Ο Rins είναι τέταρτος, με τον Alex Marquez να κλείνει την πρώτη πεντάδα.

 

Καλή παρουσία από τον Oliveira, έφερε τη μοτοσυκλέτα του τέσσερα δέκατα περίπου πίσω από τον Vinales, με τον Salom να ακολουθεί και τον Antonelli να είναι ο πρώτος Ιταλός, μέσα στη δεκάδα, με διαφορά 0.697δ από την κορυφή. Τη δεκάδα έκλεισαν οι Miller και Isaac Vinales, με τον Θανάση Σίσση να παίρνει μια καλή 12η θέση, ένα δευτερόλεπτο περίπου πίσω από την κορυφή.

Εξαιρετική 21η θέση για τον Luca Marini, τον ετεροθαλή αδελφό του Valentino Rossi, ο οποίος κάνει έκτακτη συμμετοχή στην πίστα του Misano. Ο μικρός κατάφερε να φέρει τη μοτοσυκλέτα του στα 1,7δ πισω από την κορυφή!

 

 

Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα στο συνοδευτικό μας αρχείο!

 

 

Επόμενο άρθρο »

Misano: Κυριάρχησε ο Marquez στις ΕΔ1

« Προηγούμενο άρθρο

H Yamaha με seamless στο Misano!

Χορηγοί