• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
H Yamaha με seamless στο Misano!
Όλες οι δηλώσεις από τη συνέντευξη τύπου!
Νέα 12/09/2013 - 20:40

Ολοκληρώθηκε πριν λίγο η συνέντευξη τύπου στο San Marino, με τον Marquez να παίρνει πρώτος το λόγο: "Νιώθω πολύ καλά, σχεδόν στο 100%. Δεν είναι όμως σε τέλεια κατάσταση ο ώμος μου. Έχω καλές αναμνήσεις από το Misano, κάθε χρόνο τα πάω καλά εδώ, όπως άλλωστε και η Honda. Η πίστα είναι μικρότερη, σε σύγκριση με το Brno και το Silverstone, αλλά συνήθως τα πάω καλά σε μικρές πίστες!

 

Το μεγάλο νέο ήρθε όμως από τα χείλη του Lorenzo: "Θα έχουμε το seamless κιβώτιο εδώ! Πλέον μπορούμε να το πούμε! Μετά από μια καλή νίκη στο Silverstone, το Misano είναι καλό για εμένα. Τερματίζω πάντα πρώτος ή δεύτερος εδώ. Μ' αρέσει η πίστα και θεωρώ ότι είμαστε σε καλή κατάσταση".

 

Καλές αναμνήσεις από την πίστα έχει και ο Rossi: "Είναι μια πολύ σημαντική πίστα για εμένα, διότι εδώ μεγάλωσα, είναι αγώνας εντός έδρας, σε μια πίστα που μ' αρέσει πολύ. Έχω καλά αποτελέσματα εδώ, ειδικά με την Yamaha, αλλά και το καλύτερό μου αποτέλεσμα με την Ducati. Πρέπει να βελτιωθούμε σε σχέση με τους τρεις τελευταίους αγώνες και να παλέψουμε με τους τρεις μπροστά. Θα δοκιμάσουμε το νέο κιβώτιο αύριο και είμαστε πολύ χαρούμενοι. Είναι οπωσδήποτε πολύ σημαντικό και μεγάλη βοήθεια για εμάς. Στο Misano χρησιμοποιείς το κιβώτιο αρκετά, έτσι ελπίζουμε να αποδειχθεί καλό στη μάχη μας με τις Honda".

 

Ο τραυματισμένος Iannone παραδέχτηκε: "Ναι, ναι.... πολλοί τραυματισμοί! Είναι μια πολύ δύσκολη σεζόν για εμένα. Μεγάλο πρόβλημα έχει αποδειχθεί και ο τελευταίος μου τραυματισμός στον ώμο. Στους τρεις τελευταίους αγώνες πονούσα πολύ κι έχουμε δοκιμάσει πολλές διαφορετικές λύσεις με τους γιατρούς. Είμαι χαρούμενος με την κατάληξη και πιστεύω ότι θα είναι έτοιμος για το Σ/Κ. Θα βάλω τα δυνατά μου".

 

Παρών και ο Livio Suppo, ο οποίος αναφέρθηκε στην Honda των ιδιωτών αλλά και στις φήμες αναφορικά με τον Casey Stoner. "Έχουμε βρει τον τρόπο να παρέχουμε στις ομάδες καλές μοτοσυκλέτες σε καλές τιμές. Δεν είναι εύκολο, διότι το επίπεδο των εργοστασιακών είναι πολύ υψηλό, αλλά το παλεύουμε. Η Yamaha κάνει το ίδιο και αυτό είναι καλό".

 

"Όταν μιλάς με τον Stoner, όλοι θέλουν να ξέρουν αν θα επιστρέψει, αλλά δεν υπάρχει κάτι καινούργιο για την ώρα. Διασκεδάζει στις δοκιμές και είναι ο δοκιμαστής-όνειρο για κάθε κατασκευαστή. Αγαπάει την οδήγηση και το διασκεδάζει στα τεστ, χωρίς την παρουσία δημοσιογράφων κτλ. Θεωρώ ότι του άρεσε ο ανταγωνισμός, αλλά ήθελε να είναι στο δικό του - απομονωμένο - κόσμο, όπως συμβαίνει στα τεστ", πρόσθεσε.

 

Ο Lin Jarvis από την άλλη, μίλησε για τα μελλοντικά σχέδια της Yamaha, αστειευόμενος ότι ήταν η πίεση των αναβατών που τους ανάγκασε να φέρουν το seamless κιβώτιο. "Νωρίτερα, ανακοινώσαμε τη συμφωνία μας με την Tech 3 για άλλα δυο χρόνια και είναι πολύ σημαντικό γι' αυτούς να έχουν τις εργοστασιακών προδιαγραφών μοτοσυκλέτες. Τον πρώτο χρόνο θα τους παρέχουμε τη λύση μας για την πρώην CRT κατηγορία. Μπορεί να μην έχουν καταλήξει στους αναβάτες ακόμα, ωστόσο το project αρχίζει και υλοποιείται. Παράλληλα θα παρουσιάσουμε και το νέο κιβώτιο στον αγώνα εδώ, στο Misano, κάτι που περιμέναμε για μεγάλο χρονικό διάστημα. Θα είναι ένα συναρπαστικό Σ/Κ! Το κιβώτιο το φέραμε επειδή μας πίεζαν αυτοί οι δυο! Αλλά αφού είναι έτοιμο για την Δευτέρα, είναι έτοιμο και για τώρα. Μειονεκτούμε σε σχέση με τις Honda και πρέπει να κάνουμε ό, τι είναι δυνατόν να τους κοντράρουμε στους έξι εναπομείναντες αγώνες".

 

Επόμενο άρθρο »

Misano Moto3: 1ος ο Vinales στις ΕΔ1

« Προηγούμενο άρθρο

Rossi: Αποζημιώθηκα στο Assen!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα