• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Salom και Vinales μαζί!
Από την Moto3 στη Moto2 για τα επόμενα 2 χρόνια!
Νέα 13/09/2013 - 13:28

Τη φετινή χρονιά οι Luis Salom και Maverick Vinales μάχονται για τον Τίτλο του Παγκόσμιου Πρωταθλητή στη Moto3, ωστόσο για τα επόμενα δυο χρόνια οι δυο τους θα είναι ομόσταυλοι στην ομάδα Tuenti HP 40 (Moto2), του Sito Pons!

 

Ο τελευταίος αναγκάστηκε να αλλάξει το δίδυμό του, μιας και ο Pol Espargaro ανεβαίνει στη μεγάλη κατηγορία με την Tech 3, ενώ ο Esteve Rabat αποφάσισε να δεχτεί την προσφορά της Marc VDS και θα αντικαταστήσει τον Scott Redding στη μεσαία κατηγορία. "Τόσο ο Salom, όσο και Vinales είναι γρήγοροι, φιλόδοξοι, ανταγωνιστικοί και φυσικά ταλέντα στην οδήγηση μοτοσυκλετών!", δήλωσε ο Pons, πρώην Παγκόσμιος Πρωταθλητής.

 

"Είναι τιμή μου που ο Sito Pons μου δίνει την ευκαιρία να αγωνιστώ με τα χρώματά του σε μια απαιτητική κατηγορία, όπως είναι η Moto2", σχολίασε ο Salom. "Είμαι σίγουρος ότι με τον Sito και την ομάδα θα συνηθίσω αμέσως την κατηγορία και θα κάνω ό, τι είναι δυνατόν ώστε να εκπληρώσω τις προσδοκίες προς το πρόσωπό μου".

 

Από την πλευρά του, ο Vinales υπογράμμισε: "Είμαι πολύ υπερήφανος που έρχομαι στην ομάδα του Pons. Η ευθύνη είναι μεγάλη, αλλά για την ώρα προτεραιότητά μου είναι να παλέψω για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στη Moto3. Θα ήταν τιμή μου να ανέβω στη Moto2 ως Παγκόσμιος Πρωταθλητής".

 

Επόμενο άρθρο »

Χάνει την υπόλοιπη σεζόν ο Spies;

« Προηγούμενο άρθρο

Misano Moto2: 1η θέση ο Nakagami στις ΕΔ1

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα