• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Χάνει την υπόλοιπη σεζόν ο Spies;
Τα πράγματα δεν δείχνουν καλά για τον Αμερικανό!
Νέα 13/09/2013 - 13:54

Τόσο το "αδελφό" site, gpone.com όσο και άλλα μέσα από την Ιταλία, αναφέρουν ότι η κατάσταση του Ben Spies και η επάνοδός του στο Πρωτάθλημα για τους εναπομείναντες γύρους, είναι ένα σενάριο που πιθανότατα δεν θα γίνει πραγματικότητα.

 

Ο αναβάτης της Pramac Ducati έχει υποβληθεί σε τρεις εγχειρίσεις στους ώμους του και όπως γίνεται εύλογα αντιληπτό - σε συνδυασμό με τον τραυματισμό του στο χέρι - δεν θα τον δούμε σύντομα μέσα στις πίστες. Αν προσθέσουμε και τις παροτρύνσεις των γιατρών του, οι οποίοι τον συμβουλεύουν να μην συμμετάσχει για το υπόλοιπο της σεζόν, καταλαβαίνουμε ότι οι σχέσεις του με τον Ιταλό κατασκευαστή δεν είναι και στα καλύτερά τους.

 

"Δεν υπάρχει κάτι νεότερο για την κατάστασή του και δεν έχουμε αποφασίσει οριστικά τι θα κάνουμε", δήλωσε πρόσφατα ο Paolo Ciabatti. "Βέβαια, είναι λογικό να μην θέλουμε να έχουμε έναν αναβάτη ο οποίος δεν είναι ακόμα έτοιμος".

 

Για την ώρα ο Michele Pirro αντικαθιστά τον Αμερικανό, ωστόσο ο Ιταλός δοκιμαστής έχει βεβαρυμμένο πρόγραμμα στη συνέχεια και δεν θα μπορεί να συνεχίσει να αντικαθιστά τον Spies. Ο Pirro πρέπει να συνεχίσει τις δοκιμές για λογαριασμό της Ducati - έχουν προγραμματιστεί τεστ για πριν την Aragon και άλλα δυο τον Οκτώβρη - με τον Ιταλό να επιστρέφει στο Πρωτάθλημα στον τελευταίο γύρο, στη Βαλένθια. Η Ducati, ως εκ τούτου, ψάχνει να βρει μόνιμο αντικαταστάτη για τον Spies. Στα παραπάνω να προσθέσουμε και τις πρόσφατες φήμες περί αποχώρησης του Αμερικανού από την ομάδα, ένα ενδεχόμενο που δεν φαίνεται - πλέον - και τόσο απίθανο.

 

Επόμενο άρθρο »

Η Bimota πέρασε σε Eλβετικά χέρια

« Προηγούμενο άρθρο

Salom και Vinales μαζί!

Χορηγοί