• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Misano Moto3: Ανεβάζει τον πήχη ο Rins!
Πολύ καλός ο Σίσσης στις ΕΔ3 στην 7η θέση!
Νέα 14/09/2013 - 11:53

Ανέβασε στροφές ο Alex Rins στα τρίτα ελεύθερα, σήμερα το πρωί στην πίστα του Misano, με τον Ισπανό να κάνει τον καλύτερο χρόνο και να αρπάζει την πρώτη θέση από τον Jonas Folger. Ο τελευταίος οδηγούσε τη μάχη με το χρονόμετρο για μεγάλο διάστημα, ενώ ο Maverick Vinales πήρε την τρίτη θέση. Πολύ καλή η παρουσία του Σίσση (φωτό 2), με τον νεαρό να πετυχαίνει τον 7ο καλύτερο χρόνο και να στέλνει το δικό του μήνυμα στην ομάδα του Ajo!

 

Με το 1:42.917δ ο Rins έκανε νέο ρεκόρ, αφήνοντας δυο δέκατα του δευτερόλεπτου - στο τέλος - πίσω του τον Folger. Ο Vinales ήταν τέσσερα δέκατα πιο πίσω. Η πεντάδα των καλύτερων έκλεισε με τον Jack Miller, ο οποίος από του χρόνου θα είναι στην ομάδα της Red Bull KTM Ajo και τον Alex Marquez. Ο Αυστραλός είχε και μια πτώση στο τέλος, χωρίς συνέπειες όμως.

 

Ο Miller ήταν ο δεύτερος αναβάτης που έπεσε στην 15η στροφή, καθώς νωρίτερα το ίδιο συνέβη στον ετεροθαλή αδελφό του Valentino Rossi, Luca Marini! O 16χρονος αναβάτης (φωτό 3) έριξε το χρόνο του σε σχέση με χτες, ωστόσο δεν κατάφερε κάτι καλύτερο από την 28η θέση, 2.7δ πίσω από την κορυφή. Ο Θανάσης αποδεικνύει ότι δουλεύει σκληρά κι έχει βελτιωθεί αισθητά σε σχέση με πέρυσι. Ο Ελληνο-αυστραλός έφτασε μέχρι και την 4η θέση σήμερα, χάρη στο 1:43.967δ, ωστόσο στους τρεις τελευταίους του γύρους δεν κατάφερε να ρίξει κι άλλο το χρόνο του, μένοντας στην 7η θέση και στο ένα δευτερόλεπτο από την κορυφή.

 

Δείτε τα αποτελέσματα στο συνοδευτικό μας αρχείο!

 

Επόμενο άρθρο »

Misano: Marquez (πάλι) 1ος στις ΕΔ3

« Προηγούμενο άρθρο

Moto3: Ο Miller στην Red Bull KTM

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα