• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Misano: Marquez (πάλι) 1ος στις ΕΔ3
Εκτός δεκάδας ο Crutchlow, θ' αγωνιστεί στις ΚΑΤ1
Νέα 14/09/2013 - 12:35

Ο Marc Marquez συνεχίζει να κρατά τους πρώτους χρόνους στην πίστα του Misano, για τον 13ο γύρο του φετινού Πρωταθλήματος, με τον 20χρονο rookie της χρονιάς να είναι ο μοναδικός που κατέβηκε κάτω από το 1:34, ενώ ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος σε χρόνους σε κάθε ένα από τους τέσσερεις τομείς της πίστας! Από την άλλη, εκ διαμέτρου αντίθετα τα συναισθήματα για τον Cal Crutchlow, ο οποίος - για πρώτη φορά φέτος - δεν κατάφερε να κάνει χρόνο μέσα στη πρώτη δεκάδα και θ' αναγκαστεί να διεκδικήσει την είσοδό τους στις ΚΑΤ2 μέσω του πρώτου σκέλους σε μερικές ώρες.

 

Όπως και χτες, έτσι και σήμερα ο Marquez έκανε νωρίς τον καλύτερό του χρόνο, μόλις στον ένατο από τους 21 γύρους που επιχείρησε! Στη συνέχεια οι αντίπαλοί του πλησίαζαν το φαινόμενο της Honda, ωστόσο κανείς δεν κατάφερε να του πάρει την πρώτη θέση. Στα μισά περίπου της διαδικασίας, ο Marquez παραλίγο να συγκρουστεί με τον Pesek, αλλά παρά το λάθος υπολογισμό του, ο rookie κατάφερε να συνεχίσει ευθεία και να αποφύγει τα χειρότερα.

 

Πρόωρα τέλειωσαν τα τρίτα ελεύθερα για τον Dani Pedrosa, ο οποίος ήταν και πάλι δεύτερος (τρίτο 1-2 για τη Honda) αλλά μόλις λίγο πάνω από ένα δέκατο διαφορά από τον ομόσταυλό του. Ο Pedrosa είχε ένα lowside στα τελευταία λεπτά και δεν ξαναμπήκε στην πίστα. Χολωμένος με το set-up  της μοτοσυκλέτας του, ο Jorge Lorenzo πέρασε μεγάλο διάστημα στην αρχή της διαδικασίας μέσα στο γκαράζ, περιμένοντας τους μηχανικούς του να ολοκληρώσουν τις αλλαγές. Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής σημείωσε τον τρίτο καλύτερο χρόνο, 0.249δ πίσω από τον Marquez.

 

Ο Rossi έμεινε - σήμερα το πρωί - πίσω από τον Lorenzo, αλλά με τη μεταξύ τους διαφορά να είναι μόλις 0.133δ, σε μια διαδικασία που είχαμε τους πρώτους δώδεκα (!) αναβάτες να έχουν διαφορά μικρότερη από ένα δευτερόλεπτο! Ο Ιταλός σούπερ-σταρ παρουσίασε και το καινούργιο, εντυπωσιακό, κράνος με το οποίο θα αγωνιστεί αύριο και το οποίο μπορείτε να δείτε στις παραπάνω φωτογραφίες. Το κράνος είναι αφιερωμένο στον Marco Simoncelli με τα χαρακτηριστικά λόγια των Pink Floyd: "Wish you were here". To Misano άλλωστε ήταν η εντός έδρας πίστα και για τον Marco, ο οποίος έχασε τη ζωή του το 2011 στο GP της Μαλαισίας.

 

Στα τελευταία λεπτά σημείωσε σημαντική πρόοδο ο Andrea Dovizioso και κατάφερε να ανεβεί στην πέμπτη θέση, αφήνοντας πίσω τις Honda των Bautista και Bradl. Λίγο πριν το τέλος, το ενδιαφέρον για τις τελευταίες θέσεις που δίνουν το εισιτήριο για τις ΚΑΤ2 ήταν μεγάλο, με τους Pirro-Hayden-Crutchlow-Iannone και Smith να παλεύουν από την ένατη ως την 13η θέση. Εν τέλει, οι Iannone (8ος), Espargaro (9ος χάρη στο χτεσινό του χρόνο) και Hayden (10ος) ήταν αυτοί που χαμογέλασαν.

 

Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα των ΕΔ3 και τα συνδυασμένα αποτελέσματα των ΕΔ1-2-3 στα συνοδευτικά μας αρχεία!

 

Επόμενο άρθρο »

O Lorenzo με περικεφαλαία Σπαρτιατών

« Προηγούμενο άρθρο

Misano Moto3: Ανεβάζει τον πήχη ο Rins!

Χορηγοί