• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Misano Moto3: Γερμανική η pole!
Ρεκόρ για τον Folger, άφησε πίσω του τον Rins!
Νέα 14/09/2013 - 15:02

Η pole position πήγε στα χέρια του Jonas Folger, με τον Γερμανό άσο να καταρρίπτει το απόλυτο ρεκόρ πίστας και να ρίχνει σχεδόν 1,5δ το χρόνο της περσινής pole position, που είχε κατακτήσει ο Sandro Cortese!

 

Όπως συνήθως συμβαίνει στις κατατακτήριες, οι οδηγοί πίεσαν δυνατά προς το τέλος και με μια σειρά γρήγορων γύρων οι θέσεις άλλαζαν χέρια, με τον Folger όμως να είναι ο δυνατότερος όλων και να κατακτά τη δεύτερη φετινή του pole, χάρη στο 1:42.707! Για 61 χιλιοστά του δευτερολέπτου έχασε την πρώτη θέση ο Alex Rins, με τους δυο τους να έχουν ξεχωρίσει στις κατατακτήριες.

 

Από την πλευρά του ο Vinales θα πάρει - για μια ακόμη φορά - θέση στην πρώτη σειρά, ενώ ο έτερος διεκδικητής του φετινού Τίτλου, Luis Salom (είχε μια πτώση χτες), δεν τα πήγε καλά κι έμεινε στη δέκατη θέση, ελπίζοντας αύριο να κάνει ένα δυνατό ξεκίνημα και να ξεφύγει γρήγορα από το πλήθος στους πρώτους γύρους. Τη δεύτερη σειρά θα "γεμίσουν" οι Khairuddin - βελτιώθηκε αρκετά στο τέλος - Antonelli - πρώτος Ιταλός του grid στην 5η θέση - και ο Oliveira.

 

Στην τρίτη σειρά θα πάρουν θέση, έχοντας καταπληκτική παρουσία στις μεσημεριανές κατατακτήριες, οι Granado και Vinales, με τον Alex Marquez να ολοκληρώνει ένατος, παρά την πτώση του. Ο Θανάσης δεν κατάφερε να ρίξει το χρόνο του από το πρωί και όπως ήταν φυσικό έμεινε χαμηλά, μόλις στην 18η θέση. Απογοητευτικός ο νεαρός, δεν έσπασε το  όριο του 1:44 και θα ξεκινήσει τελευταίος από την έκτη σειρά. Ο Luca Marini - ο ετεροθαλής αδελφός του Rossi - θα ξεκινήσει το πρώτο GP της καριέρας του από την 29η θέση του grid!

 

Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα στο συνοδευτικό μας αρχείο!

 

Επόμενο άρθρο »

Misano: Pole με ρεκόρ για Marquez!

« Προηγούμενο άρθρο

Misano Moto2: Παραλίγο ρεκόρ ο Rabat!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα