• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Misano Moto2: Πήρε την pole ο Espargaro
Rabat και Nakagami από πίσω με διαφορά κάτω από ένα δέκατο!
Νέα 14/09/2013 - 17:37

Με έναν γρήγορο γύρο στο τέλος, ο Pol Espargaro κατάφερε να πάρει την pole position στην πίστα του Misano! Δίπλα στον Ισπανό, ο ομόσταυλός του Tito Rabat και μαζί τους στην πρώτη σειρά, ο πολύ καλός Nakagami, με τον Redding να ολοκληρώνει στην πέμπτη θέση.

 

Για ένα μεγάλο διάστημα, όλα έδειχναν ότι ο Nakagami θα κατάφερνε να πάρει την pole. Ο Ιάπωνας βρισκόταν στην πρώτη θέση για το μεγαλύτερο διάστημα, ωστόσο ο Pol Espargaro είχε άλλα σχέδια κατά νου και με έναν γρήγορο γύρο στο 1:37.666 πήρε την τέταρτή του pole. Ένα σημαντικό στατιστικό, αναφέρει ότι όσες φορές ο Espargaro έχει ξεκινήσει από την pole δεν έχει χάσει τον αγώνα!

 

Παρά το ότι οι Rabat και Nakagami έχασαν την πρώτη θέση, εν τούτοις ο ρυθμός τους υποδεικνύει ότι ο αυριανός αγώνας θα είναι πολύ αμφίρροπος, με τους τρεις πρώτους να έχουν μεταξύ τους διαφορά όχι περισσότερη από 90 χιλιοστά του δευτερολέπτου! Στην 5η θέση, ανάμεσα σε Luthi και Simeon, θα βρεθεί ο Scott Redding, την ώρα που ο κορυφαίος Ιταλός - ο Mattia Pasini - ήταν στην 11η θέση, 0.879δ πίσω από την κορυφή. Πολύ άσχημη εμφάνιση από τον Mika Kallio, ο οποίος θα ξεκινήσει από την 16η θέση.

 

Δείτε τα αποτελέσματα των κατατακτηρίων στο συνοδευτικό μας αρχείο!

 

Επόμενο άρθρο »

Moto3: Ο Gresini με KTM!

« Προηγούμενο άρθρο

Misano: Pole με ρεκόρ για Marquez!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα