• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
O Νότης Παπαπαύλου στο Misano
Επιλέχτηκε για τον προκριματικό του Red Bull Rookies Cup
Νέα 18/09/2013 - 23:40

Ο Νότης Παπαπαύλου εδώ και μερικά χρόνια αγωνίζεται στο Ιταλικό πρωτάθλημα Honda NSF100 Trophy, που οργανώνει ο Fausto Gresini και η Honda Ιταλίας. Έτσι – όπως και πέρυσι – συμμετείχε σε μια ωραία εκδήλωση με τους αγωνιζόμενους να κάνουν 2 γύρους επίδειξης στην πίστα του Misano. 

Ο 14χρονος Έλληνας οδηγός είχε την ευκαιρία να γνωρίσει αρκετούς οδηγούς του MotoGP, που όλοι του ευχήθηκαν τα καλύτερα για το μέλλον.

Η καλύτερη στιγμή όμως ήταν όταν γνώρισε τον Peter Clifford, τον υπεύθυνο του Red Bull Rookies Cup, ο οποίος του ανακοίνωσε ότι επιλέχτηκε ανάμεσα σε χιλιάδες αιτήσεις από όλον τον κόσμο, ώστε να βρεθεί στην Ισπανία στις 16, 17 & 18 Οκτωβρίου και να διεκδικήσει μια θέση στο Red Bull Rookies Cup του 2014!

Ελπίζουμε ότι μετά τον Ελληνο-Αυστραλό Θανάση Σίσση και τον Ελληνοαφρικανό Άρη Μιχαήλ, που αγωνίζονται με Αυστραλιανή και Γερμανική λισάνς αντίστοιχα, ο Νότης να είναι ο πρώτος Έλληνας που θα αγωνιστεί με Ελληνική λισάνς και μάλιστα με τα πρώτα του βήματα να έχουν γίνει σε Ελληνικές πίστες.

 

Με τον Shuhei Nakamoto (HRC)
Με τον Shuhei Nakamoto (HRC)
O Michele Pirro του εύχεται καλή επιτυχία1
O Michele Pirro του εύχεται καλή επιτυχία1
Στην καρέκλα του μηχανικού του  Bradley Smith
Στην καρέκλα του μηχανικού του Bradley Smith
Paddock girls απο τώρα;
Paddock girls απο τώρα;

Επόμενο άρθρο »

Dovi: Είχε ενδιαφέρον

« Προηγούμενο άρθρο

Misano: Φωτό από το βάθρο

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα