• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Dovi: Είχε ενδιαφέρον
Ελπίζω αυτές οι βελτιώσεις να μας βοηθήσουν στην Aragon
Νέα 18/09/2013 - 10:17

Ο Ιταλός αναβάτης της Ducati, Andrea Dovizioso, ολοκλήρωσε στην 8η θέση το τεστ στο Misano, κάνοντας 53 συνολικά γύρους και σημειώνοντας τον καλύτερό του χρόνο στον 50ο, "γράφοντας" 1:34.118.

 

Μετά τη βραδινή βροχή στην ιταλική πίστα, ο Dovizioso βγήκε το μεσημέρι και ξεκίνησε να δοκιμάζει ρυθμίσεις πάνω στην GP13 του! Νέα εξαρτήματα δεν υπήρχαν και ο Ιταλός πειραματίστηκε με την ισορροπία της μοτοσυκλέτας, με νέα, μεγαλύτερα δισκόφρενα και με το νέο ελαστικό που είχε φέρει η Bridgestone για το τεστ.

 

"Το τεστ είχε το ενδιαφέρον του, διότι μπορείς να δοκιμάσεις σε μικρές λεπτομέρειες μετά τον αγώνα, καθώς τότε έχεις όλες τις παραμέτρους", εξήγησε ο Andrea Dovizioso. "Δεν είχαμε νέα εξαρτήματα, αλλά κάναμε μερικά τεστ με την ισορροπία της μοτοσυκλέτας, τα οποία και μας βοήθησαν να κατανοήσουμε μερικά πράγματα".

 

"Δοκιμάσαμε και τα νέα, μεγαλύτερα δισκόφρενα, τα οποία ενδεχομένως να έχουμε στην Ιαπωνία και μείναμε ευχαριστημένοι. Υπήρχε και το νέο ελαστικό που είχε φέρει η Bridgestone, ενώ μας άφησαν να δοκιμάσουμε και τη σκληρή γόμα, καθώς συνήθως χρησιμοποιούμε τη μαλακή. Οι συνθήκες ήταν καλές και ρίξαμε το χρόνο μας, έτσι ελπίζω ότι αυτές οι μικρές βελτιώσεις να μας βοηθήσουν στην Aragon", ολοκλήρωσε ο Dovi.

 

Επόμενο άρθρο »

Checa: Τέλος η σεζόν!

« Προηγούμενο άρθρο

O Νότης Παπαπαύλου στο Misano

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα