• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
7ος Αγώνας - Ιταλία (Μugello)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Checa: Τέλος η σεζόν!
Σοβαρότερος ο τραυματισμός του απ' ότι αρχικά εκτιμήθηκε
Νέα 18/09/2013 - 10:47

Η φετινή σεζόν τελειώνει πρόωρα για τον Carlos Checa. Μια σεζόν γεμάτη απογοητευτικά αποτελέσματα - αν και η αρχή κάθε άλλο παρά αποθαρρυντική ήταν στο Phillip Island - πολλές πτώσεις και πολλούς τραυματισμούς, ενώ η τελευταία του πτώση στην Τουρκία, στα πρώτα ελεύθερα, τον άφησε με κάταγμα στο ισχίο, κακώσεις στο στήθος και σπασμένο το σκαφοειδές κόκκαλο...

 

"Η πτώση στην Κωνσταντινούπολη ήταν πιο σοβαρή απ' ότι νομίζαμε, έχω κάταγμα στο ισχίο. Αύριο (σ.σ. σήμερα) το πρωί θα είμαι στο χειρουργείο. Δεν θα τελειώσω τη σεζόν", έγραψε ο Ισπανός πρώην Παγκόσμιος Πρωταθλητής στο λογαριασμό του στο twitter. Μετά από 11 γύρους και συμμετοχή στους 15 από τους 21 αγώνες (ο δεύτερος αγώνας στη Μόσχα ακυρώθηκε μετά το δυστύχημα του Antonelli), ο Checa βρίσκεται στην 14η θέση της βαθμολογίας.

 

Δεν έχει γνωστό αν η Alstare Ducati θα ψάξει για αντικαταστάτη του Ισπανού ή όχι, με πιθανότερους τους Alex de Angelis και τον πρώην αναβάτη των κόκκινων Michel Fabrizio, ο οποίος διώχθηκε από την Red Devils Roma. Όσο για το μέλλον του Checa (φεύγει από την Ducati όπως αποκάλυψε ο μάνατζέρ του, Alberto Vergani) υπάρχουν δυο επιλογές: είτε θα υπάρχει αίσιο τέλος στις συνομιλίες του με την Kawasaki, είτε θα σκεφτεί σοβαρά την πιθανότητα να αποσυρθεί.

 

Επόμενο άρθρο »

Laverty: Θέλω MotoGP με την Aprilia!

« Προηγούμενο άρθρο

Dovi: Είχε ενδιαφέρον

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα