• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ενθουσιασμός για Melandri!
Η Laguna είναι από τις καλύτερες πίστες του ημερολογίου
Νέα 25/09/2013 - 12:15

Ο Marco Melandri δηλώνει πολύ χαρούμενος που επιστρέφει στη Laguna Seca, με τον Ιταλό να θέλει να χρησιμοποιήσει την προηγούμενη εμπειρία του από την αμερικάνικη πίστα, ώστε να πιέσει για ένα καλό αποτέλεσμα στη μάχη που δίνει για το φετινό Τίτλο στα SBK.

 

Στον προηγούμενο γύρο της Τουρκίας, ο Melandri είχε σταθεί άτυχος καθώς προβλήματα με το στήσιμο της μοτοσυκλέτας του, δεν του επέτρεψαν να αποδώσει τα αναμενόμενα, χάνοντας έδαφος στο βαθμολογικό πίνακα. Πλέον, ο Ιταλός της BMW έπεσε στην 4η θέση, 33 βαθμούς πίσω από τον Sykes, αλλά ελπίζει να επανορθώσει στη Laguna, σε μια πίστα που την ξέρει καλά από τις μέρες που αγωνιζόταν στο MotoGP.

 

"Έχω καλές αναμνήσεις από τη Laguna Seca. Οδηγούσα εκεί όταν ήμουν στο MotoGP και ανέβηκα δυο φορές στο βάθρο", ξεκίνησε να λέει ο Melandri. "Πρόκειται για μια από τις καλύτερες πίστες του ημερολογίου. Είμαι πολύ χαρούμενος που οι διοργανωτές αποφάσισαν να επιστρέψουμε σ' αυτή την πίστα. Η μοτοσυκλέτα μας θα πρέπει να τα πάει καλά εκεί. Πρέπει πρώτα να ελέγξουμε τα επίπεδα πρόσφυσης και μετά να δουλέψουμε σκληρά για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Νιώθω καλά και προπονούμαι για τους επόμενους γύρους. Το τελευταίο κομμάτι της σεζόν θα είναι απαιτητικό και θέλω να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό!"

 

Επόμενο άρθρο »

Moto2: Παραμένει στη Marc VDS ο Kallio

« Προηγούμενο άρθρο

Σε άγνωστα μέρη ο Sykes...

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα