• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Marquez: Ο Pedrosa είναι το νούμερο 1
Αυτός είναι που πρέπει να κερδίσει τον Τίτλο, εγώ είμαι ο rookie!
Νέα 26/09/2013 - 09:56

Τα mind games - πέντε γύρους πριν το τέλος του Πρωταθλήματος - άρχισαν, με τον Marc Marquez να σπεύδει να μεταφέρει την πίεση στον ομόσταυλό του, Dani Pedrosa, δηλώνοντας ότι είναι αυτός που πρέπει να κερδίσει τον Τίτλο φέτος, παρά το γεγονός ότι ο 20χρονος είναι εκείνος που κρατά το προβάδισμα στη βαθμολογία, μπροστά από τον Pedrosa.

 

"Όταν είσαι στην πίστα, ο πρώτος εχθρός σου είναι ο ομόσταυλός σου", δήλωσε ο rookie της φετινής σεζόν στο επίσημο site του Πρωταθλήματος. "Υπάρχει πάντα ο ανταγωνισμός στο γκαράζ, αλλά για εμένα είναι ξεκάθαρο ότι ο Dani είναι το νούμερο 1 στην ομάδα και είναι αυτός που πρέπει να κερδίσει τον Τίτλο, εγώ είμαι ο rookie".

 

"Έτσι ξεκίνησα τη χρονιά κι έτσι θα την ολοκληρώσω και δεν έχω τη διάθεση να αναλάβω ένα διαφορετικό ρόλο, διότι δεν έχει έρθει ακόμα η στιγμή μου. Θα δούμε τι θα γίνει του χρόνου, αλλά φέτος είμαι ο rookie και το εκμεταλλεύομαι πλήρως διότι δεν έχω ευθύνες ή πίεση. Μπορώ να οδηγήσω με περισσότερη ελευθερία", πρόσθεσε ο Marquez, ο οποίος δεν έχει "δει" την πλάτη του ομόσταυλού του από τον περασμένο Ιούνιο.

 

Ο 27χρονος Pedrosa είναι αναβάτης της Repsol Honda από την πρώτη στιγμή που ανέβηκε στο MotoGP, το 2006, χωρίς όμως να καταφέρει σ' αυτό το διάστημα να πάρει τον Τίτλο του Παγκόσμιου Πρωταθλητή! Ο Ισπανός έχει 24 συνολικά νίκες στη μεγάλη κατηγορία, κάτι που αυτόματα του χαρίζει τον άτυπο τίτλο του πιο επιτυχημένο αναβάτη, από αυτούς που δεν έχουν Παγκόσμιο Τίτλο.

 

Θυμίζουμε ότι στην αρχή της σεζόν, ο αντι-Πρόεδρος του HRC, Shuhei Nakamoto, είχε δηλώσει: "Νομίζω ότι αν ο Dani δεν πάρει φέτος το Πρωτάθλημα, δεν θα το πάρει ποτέ. Αν όμως το πάρει, μπορεί να είναι Πρωταθλητής αρκετές φορές στη συνέχεια!"

 

Ο Marquez ολοκλήρωσε τις δηλώσεις του, λέγοντας: "Τόσο ο Dani, όσο και ο Jorge είναι πολύ δυνατοί και δίνουν το 100%. Για μένα, είναι τιμή να παλεύω ενάντια στον Jorge και στον Dani που βρίσκονται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση (σ.σ. χωρίς τραυματισμούς). Ο Jorge παίζει σωστά τα χαρτιά του και ξέρει πότε πρέπει να παίξει σκληρό παιχνίδι, να πάρει ρίσκα και να κερδίζει αγώνες".

 

Επόμενο άρθρο »

Aragon: Οι αριθμοί!

« Προηγούμενο άρθρο

Ταλαντώσεις ταλαιπώρησαν τον Άρη Γκιζίνο

Χορηγοί