• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Suzuki Test: Mugello
Ολοκληρώθηκε το διήμερο τεστ της ομάδας
Νέα 26/09/2013 - 12:42

Αμέσως μετά το τριήμερο τεστ στο Misano, στο οποίο είχε δώσει το παρόν η Suzuki παρουσία και των υπολοίπων ομάδων του MotoGP, οι Randy de Puniet και Nobuatsu Aoki συνέχισαν την εξέλιξη της μοτοσυκλέτας τους στην πίστα του Mugello, με το βάρος να πέφτει στη βελτίωση της τελικής της ταχύτητας.

 

Τα δυο συνεχόμενα τεστ σε Misano και Mugello απέδειξαν ότι η πρωτότυπη μοτοσυκλέτα της Suzuki έχει βελτιωθεί στο φρενάρισμα και στις εισόδους των στροφών, ενώ σημαντική πρόοδος σημειώθηκε από τους μηχανικούς της ομάδας και όσον αφορά στην πρόσφυση του πίσω μέρους. Έναν τομέα που οι δοκιμαστές της ομάδας θα κοιτάξουν να εξελίξουν περαιτέρω στους αμέσους επόμενους μήνες και το 2014.

 

Το τεστ της Suzuki στο Misano, που ολοκληρώθηκε χτες, έγινε στο στεγνό με τη θερμοκρασία της πίστας να κυμαίνεται από 20 έως 36ο C. Το βάρος έπεσε στον De Puniet, ο οποίος έκανε 67 γύρους την Τρίτη - με καλύτερο χρόνο στο 1:50.080δ - ενώ ο Aoki ολοκλήρωσε μόλις δέκα. Τη δεύτερη ημέρα του τεστ, ο Randy de Puniet έριξε το χρόνο του στο 1:49.260, κάνοντας 53 γύρους στη μήκους 5.245μ. πίστα.


"Σ' αυτές τις δυο ημέρες δουλέψαμε πολύ με την ηλεκτρονική χαρτογράφηση, κάτω από διαφορετικές συνθήκες. Παράλληλα, συνειδητοποιήσαμε ότι θέλουμε κι άλλη δουλειά στην πρόσφυση του πίσω μέρους", σχολίασε ο De Puniet και ολοκλήρωσε λέγοντας: "Περιμέναμε να ήταν ένα δύσκολο τεστ το Mugello και δώσαμε πολλή πληροφόρηση στους μηχανικούς για να δουλέψουν. Λυπάμαι γιατί τελειώνουν τα τεστ φέτος. Διασκέδασα πολύ πάνω στη μοτοσυκλέτα κι ελπίζω να έχω περισσότερες ευκαιρίες στο μέλλον για να συνεχίσω την εξέλιξη της μοτοσυκλέτας".


 

 

Επόμενο άρθρο »

Video: 24H Le Mans

« Προηγούμενο άρθρο

Aragon: Οι αριθμοί!

Χορηγοί