• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Νέα BMW R1200GS Adventure
Νέο κεφάλαιο στην ιστορία των GS μοντέλων
Τεστ-Μοντέλα 08/10/2013 - 17:45

Η BMW αποκάλυψε τη νέα R1200GS Adventure του 2014, με τον ίδιο boxer κινητήρα, υδρόψυκτο, με κυβισμό 1170cc και ιπποδύναμη στα 125hp στις 7.750 σαλ. Το ντεπόζιτο της Adventure είναι στα 30 λίτρα, 10 περισσότερα από την R1200GS, ενώ είναι κατασκευασμένο από αλουμίνιο, αντί πλαστικού.

 

Η νέα Adventure έχει ηλεκτρονικό πακέτο που περιλαμβάνει ABS, ASC (Αυτόματο Σύστημα Ελέγχου Ευστάθειας) και δυο επιλογές "Rain" και "Road" ενώ υπάρχει και προαιρετικά μια τρίτη, "Off-Road". Η νέα μοτοσυκλέτα από την BMW - με χαρακτήρα περισσότερο off-road - διαθέτει βαρύτερη μάζα του βολάν (κατά 950 γραμμάρια), μεγαλύτερη κατά 20 χιλιοστά διαδρομή ανάρτησης (μπρος-πίσω), η απόστασή της από το έδαφος είναι αυξημένη κατά 10 χιλιοστά, ενώ και ο ανεμοθώρακας είναι μεγαλύτερος και ρυθμιζόμενος χειροκίνητα.

 

Αξιοσημείωτοι οι πιο πλατείς, enduro, μαρσπιέδες, η άνετη ρυθμιζόμενη σέλα, αλλά και ένας επιπρόσθετος ενσωματωμένος αποσβεστήρας κραδασμών, με στόχο να βελτιωθεί ακόμα περισσότερο η οδηγική συμπεριφορά στις χαμηλές ταχύτητες και ειδικά σε δύσβατα σημεία.

 

Η νέα R1200GS συνεχίζει την ίδια παράδοση του βαυαρού κατασκευαστή, αποτελώντας ένα νέο κεφάλαιο στην επιτυχημένη ιστορία των GS μοντέλων, που κρατά εδώ και περισσότερα από 30 χρόνια! Το νέο μοντέλο θα παρουσιαστεί στο Μιλάνο, στη Διεθνή Έκθεση Μοτοσυκλέτας, αυτό τον Νοέμβριο.

 

Επόμενο άρθρο »

Αυτή είναι η 1199 Superleggera!

« Προηγούμενο άρθρο

VR6 Classic!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα