• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Twin Ring Motegi: Δηλώσεις Lorenzo, Rossi, Pedrosa
Τέσσερις οι υποψήφιοι για τον τίτλο, λέει ο Rossi...
Νέα 26/04/2009 - 14:58
Τα mind games έχουν ήδη ξεκινήσει. Ο Lorenzo επιμένει από την αρχή της χρονιάς ότι φέτος δεν πάει για Πρωτάθλημα και πως υπάρχουν άλλοι, πιο έμπειροι αναβάτες από αυτόν, που γνωρίζουν καλύτερα τα λάστιχα της Bridgestone, ωστόσο ο Rossi έχει άλλη άποψη λέγοντας πως στη μάχη για τον τίτλο συγκαταλέγεται και ο Ισπανός ομόσταβλός του.

To θέμα είναι ποιος θα πέσει στην παγίδα του άλλου. Συνήθως σε αυτές τις περιπτώσεις ο Rossi έχει το πάνω χέρι μιας και στα παιχνίδια ψυχολογίας έχει πάρει ...master.

Jorge Lorenzo (Fiat Yamaha, νικητής): «Είμαι πρωτοπόρος στο Πρωτάθλημα αλλά εξακολουθώ να πιστεύω ότι ο Stoner, o Valentino και ο Pedrosa είναι δυνατότεροι από μας. Είναι πιο έμπειροι με τα Bridgestone, ενώ εμείς ακόμα μαθαίνουμε και βελτιωνόμαστε. Σήμερα είχα μια τεράστια ευκαιρία να νικήσω. Ήξερα ότι είχα καλό ρυθμό με τη σκληρή πίσω γόμα, είδα την ευκαιρία και επιτέθηκα. Τώρα πάμε στη Jerez, μια απίστευτη πίστα. Όλοι οι άνθρωποι εκεί είναι πολύ παθιασμένοι με τους Ισπανούς αναβάτες και τους υποστηρίζουν με την καρδιά τους. Αν υπάρχει μια πίστα στην οποία πρέπει να ρισκάρεις για τη νίκη αυτή είναι η Jerez»

Valentino Rossi (Fiat Yamaha, 2ος): «Eίναι ένα σπουδαίο αποτέλεσμα για την ομάδα, μόνο που θα προτιμούσα να ήμουν εγώ ο νικητής. Είμαι ευχαριστημένος γιατί ήταν εξαιρετικός αγώνας. Υπήρχαν τέσσερις αναβάτες που πάλευαν για τη νίκη, πολλά προσπεράσματα και νομίζω ότι όλοι διασκέδασαν τον αγώνα, ιδιαίτερα εγώ! Σε κάποιο σημείο δεν είχα εμπιστοσύνη στη μοτοσυκλέτα. Δεν οδήγησα πολύ καλά και έχασα χρόνο με τον Lorenzo και τον Pedrosa. Ευτυχώς στο τελευταίο μέρος του αγώνα μπόρεσα να βελτιώσω το ρυθμό μου και πήρα τη δεύτερη θέση. Νομίζω ότι αυτό το Πρωτάθλημα θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον γιατί υπάρχουν τέσσερις αναβάτες που θα παλέψουν για τον τίτλο. Την επόμενη εβδομάδα πάμε στη Jerez και ελπίζω να έχει καλό καιρό και να έχουμε ωραίο σόου».

Dani Pedrosa (Repsol Honda, 3ος): «Είμαι πολύ κουρασμένος, αλλά ο αγώνας πήγε πραγματικά πολύ καλά, καλύτερα απ' ότι περίμενα. Έκανα πολύ καλή εκκίνηση και ήμουν εκεί μπροστά στους πρώτους γύρους. Σκεφτόμουν ότι θα έμενα εκεί το πολύ για τρεις γύρους, αλλά μετά ήρθε ο τέταρτος, ο πέμπτος και τελικά ολοκληρώθηκε ο αγώνας! Σε όλο τον αγώνα σκεφτόμουν 'δεν το πιστεύω, είμαι ακόμα εκεί, τόσο κοντά στις Yamaha'. Είμαι πολύ χαρούμενος. Είναι ένα αποτέλεσμα που κανείς δεν περίμενε. Ίσως θα μπορούσα να τερματίσω ακόμα και δεύτερος αλλά όταν πέρασα τον Rossi φαίνεται ότι ξύπνησε και κατάλαβε ότι έπρεπε να πάει πιο γρήγορα! Ήταν μια πολύ δύσκολη περίοδος για μένα, αλλά αυτό το βάθρο θα μου κάνει καλό. Προφανώς χρειαζόμαστε ακόμα πολύ δουλειά, αλλά ευελπιστώ ότι αυτό το αποτέλεσμα θα δημιουργήσει καλό κλίμα και θα αυξήσει τα κίνητρα της Honda για να βελτιώσει κι άλλο τη μοτοσυκλέτα».

Επόμενο άρθρο »

Twin Ring Motegi: Lorenzo, o ...πειρατής του Motegi

« Προηγούμενο άρθρο

Τwin Ring Motegi: Επιβλητικός Bautista

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα