• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο Lorenzo θέλει να τρέξει αλλά...
O Jorge Lorenzo μοιάζει με θηρίο στο κλουβί. Ο 20χρονος αναβάτης από τη Μαγιόρκα δεν θέλει με τίποτα να χάσει τον αγώνα της Κυριακής 4/5, ωστόσο οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος του.
Νέα 02/05/2008 - 00:00
O Jorge Lorenzo μοιάζει με θηρίο στο κλουβί. Ο 20χρονος αναβάτης από τη Μαγιόρκα δεν θέλει με τίποτα να χάσει τον αγώνα της Κυριακής 4/5, ωστόσο οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος του.

Οι πόνοι που τον ταλαιπωρούν στα πόδια μετά την πτώση που είχε το πρωί της Παρασκευής 2/5 κατά τη διάρκεια της πρώτης περιόδου των ελεύθερων δοκιμών, είναι αφόρητοι και ο επικεφαλής της βαθμολογίας (ισοβαθμούν με τον Pedrosa) πολύ δύσκολα θα μπορέσει να αγωνιστεί.

Η συμμετοχή του θα αποφασιστεί το Σάββατο 3/5 όπου θα δοκιμάσει να πάρει μέρος στην τρίτη περίοδο των ελεύθερων δοκιμών.

Σύμφωνα με τους θεράποντες γιατρούς μεγαλύτερο πρόβλημα αντιμετωπίζει στον δεξίο αστράγαλο, ο οποίος δεν έχει κάποιο κάταγμα, παρά στον αριστερό -τον οποίο είχε ξανασπάσει το 2002 σε ατύχημα που είχε στο Le Mans- όπου υπάρχει σπασμένο κόκαλο.

«To μεγάλο πρόβλημα είναι στον δεξιό αστράγαλο όπου δεν υπάρχει κάποιο κάταγμα, αλλά ο Jorge πονάει πολύ. Δεν είμαι σίγουρος για το αν θα μπορέσει να πάρει μέρος στις κατατακτήριες δοκιμές. Έχει ένα μικρό κάταγμα στον αριστερό αστράγαλο και νομίζω ότι μπορούμε να το αντιμετωπίσουμε αυτό το πρόβλημα γιατί οι αναβάτες είναι συνηθισμένοι να οδηγούν με τέτοιους τραυματισμούς. Δεν έχουμε προγραμματίσει κάποια ειδική θεραπεία. Σε αυτές τις περιπτώσεις το καλύτερο είναι η χρήση πάγου και το μασάζ. Αύριο το πρωί θα αποφασίσουμε για το τι θα γίνει. Αν ο πόνος μειωθεί τότε θα τον βοηθήσουμε να οδηγήσει, αν όχι τότε το καλύτερο είναι να περιμένουμε. Ο αναβάτης θα πει την τελευταία λέξη», δήλωσε ο γιατρός της Clinica Mobile, Claudio Macchiagodena.

Από την πλευρά του, ο Dr. Claudio Costa είπε: «Η λεπτομερής εξέταση έδειξε ότι έχει σπάσει ένα κόκαλο που βρίσκεται στη μέση του αριστερού αστραγάλου. Επίσης η μαγνητική τομογραφία έδειξε ότι έχει οίδημα στον αχίλλειο τένοντα του δεξιού ποδιού, στο κόκαλο του αστραγάλου και στο 'καλάμι', αλλά ευτυχώς δεν υπάρχουν ενδείξεις για κάταγμα. Υπό αυτές τις συνθήκες θα είναι πολύ δύσκολο γι' αυτόν να συμμετάσχει στις κατατακτήριες δοκιμές και στον αγώνα».

O team-manager του Ισπανού αναβάτη, Daniele Romagnoli απέκλεισε το ενδεχόμενο το ατύχημα να προκλήθηκε από μηχανική βλάβη που παρουσιάστηκε στην M1: «Ας πούμε ότι ήταν υπεραισιόδοξος μπαίνοντας στην δεύτερη στροφή. Έχασε την πρόσφυση και έπεσε. Θα περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει και ας ελπίσουμε ότι ο Jorge θα μπορέσει να τρέξει αύριο».

Επόμενο άρθρο »

GP Κίνας: Η επιστροφή του Lorenzo, ταχύτερος ο Rossi

« Προηγούμενο άρθρο

Έτοιμος να επιστρέψει στις επιτυχίες ο Stoner

Χορηγοί