• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Moto2: Νέα ομάδα Caterham
Με αναβάτη τον Josh Herrin και πλαίσιο Suter
Νέα 16/10/2013 - 16:28

Την Κυριακή, ημέρα του αγώνα στη Μαλαισία, η Caterham επιβεβαίωσε κι επίσημα τη συμμετοχή της στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Moto2! Με Team Manager τον πρώην οδηγό στα GP, Johan Stigefelt και βάση της στο Leafield της Αγγλίας, εκεί όπου εδράζει και η Caterham F1.

 

Η νέα ομάδα σύναψε συνεργασία με τη Suter για το πλαίσιο της μοτοσυκλέτας της, η οποία - όπως άλλωστε υποχρεωτικά όλες οι ομάδες - θα έχει μοτέρ της Honda στα 600cc και ελαστικά της Dunlop. Ένας από τους αναβάτες της ομάδας θα είναι ο Josh Herrin, Αμερικανός Πρωταθλητής στα Superbike, ενώ η ομάδα βρίσκεται σε συνομιλίες με τον Johann Zarco για τη δεύτερη θέση.

 

"Είναι μια μεγάλη ημέρα για την Caterham. Μετά τη F1 αυτό είναι το επόμενο βήμα στο μηχανοκίνητο αθλητισμό, αν και μέσω της Air Asia υποστηρίζαμε τον Khairuddin στη Moto3", δήλωσε ο αντι-Πρόεδρος της Caterham, Kamarudin Meranun. "Αν δείτε στη F1, συμπράξαμε με τη Renault και τώρα θα είμαστε με δικό μας μονοθέσιο. Ελπίζουμε κάτι αντίστοιχο να γίνει και στο Πρωτάθλημα μοτοσυκλετών!"

 

Επόμενο άρθρο »

O “Notis” στο Monteblanco

« Προηγούμενο άρθρο

Προβληματίζεται ο Marquez!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα