• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
O “Notis” στο Monteblanco
Στην Τελική Επιλογή του Red Bull MotoGP Rookies Cup 2014
Νέα 16/10/2013 - 15:50

Η πίστα Monteblanco υποδέχτηκε σήμερα τους 51 από τους 102 οδηγούς από 27 χώρες του κόσμου, που έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό στην Τελική Επιλογή του Red Bull MotoGP Rookies Cup 2014. 

Στους 51 οδηγούς που θα οδηγήσουν αύριο τις μικρές δίχρονες Metrakit 125 των 25 ίππων, είναι ο Έλληνας Νότης Παπαπαύλου, που έφθασε σήμερα στην πίστα, με τον πατέρα του Γιώργο και τον απεσταλμένο του περιοδικού MOTOGP WORLD Δημήτρη Διατσίδη.

 

Ο Νότης έκανε την εγγραφή του και ορίστηκε στο αυριανό Β γκρουπ και θα έχει την ευκαιρία να ξεδιπλώσει το οδηγικό του ταλέντο στο μέρος της διαδρομής που έχει οριστεί, ώστε οι 4 κριτές της Red Bull να δουν και να ξεχωρίσουν τους περίπου 25 οδηγούς που – μαζί με τους 25 της πρώτης μέρας - θα ξαναοδηγήσουν την Παρασκευή για την τελική επιλογή των 10-12 που θα θεωρηθούν τα ταλέντα της επόμενης χρονιάς και θα πάρουν το πολύτιμο εισιτήριο για τους Αγώνες του 2014 που γίνονται σε επιλεγμένες πίστες του MotoGP, συνήθως το Σάββατο, μετά τις Κατατακτήριες Δοκιμές της μεγάλης κατηγορίας.

Έτσι αν ο Νότης πάρει την πρόκριση, το 2014 θα αγωνίζεται μαζί με τους κορυφαίους οδηγούς του κόσμου, στην κατηγορία που μπορεί να δώσει ως επόμενο βήμα τη συμμετοχή στην Moto3!

 

Ο Νότης πέρα από τους Ιταλούς οδηγούς που συνάντησε σήμερα στην πίστα, με τους οποίους αγωνίστηκε στο Honda NSF100 Trophy τα τέσσερα τελευταία χρόνια, βρέθηκε με τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή 125 το 2007, τον Ούγγρο Gabor Talmaschi, ο οποίος είναι ο προπονητής ενός μικρού Ούγρου που αύριο θα είναι στο ίδιο γκρουπ με το δικό μας οδηγό!

Metrakit 125
Metrakit 125

 

Metrakit 125
Metrakit 125
Gabor Talmaschi
Gabor Talmaschi
Νότης Παπαπαύλου με τον πατέρα του Γιώργο
Νότης Παπαπαύλου με τον πατέρα του Γιώργο

Επόμενο άρθρο »

Moto3: Στο κυνήγι του Salom!

« Προηγούμενο άρθρο

Moto2: Νέα ομάδα Caterham

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα