• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Moto3: Στο κυνήγι του Salom!
Ο Rins θέλει τη ρεβάνς από τον συμπατριώτη του!
Νέα 17/10/2013 - 16:07

Ο Luis Salom είναι ο αναβάτης που βρίσκεται μπροστά στη βαθμολογία της Moto3, καθώς ετοιμαζόμαστε για τον επόμενο γύρο της σεζόν, στη μακρινή Αυστραλία. Ο Salom έχει μια διαφορά της τάξης των 14 βαθμών από τον Alex Rins, τον οποίο και κέρδισε για λίγο την τελευταία φορά στη Μαλαισία.

 

Βέβαια ο Rins θα προσπαθήσει με όλες του τις δυνάμεις να ανταποδώσει τη "χάρη" στον συμπατριώτη του, θέλοντας τη νίκη στο Phillip Island για να μειώσει κι άλλο τη διαφορά του. Ο τρίτος των διεκδικητών, Maverick Vinales, δυσκολεύτηκε λίγο στη ζέστη της Μαλαισίας κι έχασε έδαφος, θέλοντας να επανορθώσει με μια δυνατή παρουσία στην πίστα της Αυστραλίας. 26 βαθμοί χωρίζουν τους τρεις τους, με 3 αγώνες να απομένουν!

 

Ο Jack Miller θα κάνει ό, τι περνάει από το χέρι του για να εντυπωσιάσει τους συμπατριώτες του, ενώ και ο Θανάσης Σίσσης θα θέλει να επαναλάβει τον περσινό του θρίαμβο, όταν μέσα στην Αυστραλία κατέκτησε το πρώτο του βάθρο στην κατηγορία και φυσικά στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα! Μαζί με τους αναβάτες του grid της μικρής κατηγορίας, θα πάρουν θέση και δυο έκτακτες συμμετοχές: ο Callum Barker και ο Lachlan Kevney.

 

Επόμενο άρθρο »

O Nότης Παπαπαύλου στην τελική φάση του Red Bull MotoGP Rookies Cup

« Προηγούμενο άρθρο

Phillip Island: Η συνέντευξη Τύπου

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα