• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Αυστραλία Moto2: ΕΔ1
1η θέση με ρεκόρ ο Rabat, Redding-Espargaro ακολουθούν!
Νέα 18/10/2013 - 05:32

Έχοντας κυριαρχήσει στον προηγούμενο γύρο της Μαλαισίας, ο Tito Rabat ξεκίνησε εντυπωσιακά και το γύρο της Αυστραλίας! Εκμεταλλευόμενος τη νέα άσφαλτο, ο Ισπανός διέλυσε το προηγούμενο ρεκόρ ταχύτερου γύρου - το είχε ο Espargaro με 1:33.705 - στον 22ο από τους 26 συνολικά γύρους, τους πιο πολλούς από κάθε άλλον στην κατηγορία!

 

Ο Redding πέρασε στη δεύτερη θέση, μετά την εγκατάλειψη του τελευταίου του γύρου από τον Espargaro, με τους δυο τους να δείχνουν σε καλή κατάσταση και η μεταξύ τους διαφορά να μην ξεπερνά τα 7 χιλιοστά του δευτερολέπτου! Ο Jordi Torres έφερε τη Suter του στην τέταρτη θέση, αφήνοντας πίσω του τον πολύ καλό De Angelis της NGM Mobile.

 

Θετικό το ξεκίνημα για τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή της Moto3, μιας και ο Sandro Cortese βρίσκεται στην έκτη θέση, με διαφορά από την κορυφή στο 0.764. Ακολουθεί ο Thomas Luthi, μπροστά από τον Mika Kallio (νέο ρεκόρ τελικής στην πίστα για τον Φιλανδό, με 295 χλμ/ώρα, ο ίδιος κατείχε και το προηγούμενο), με τους Terol και Pasini να κλείνουν τη δεκάδα.

 

Δεν έγραψε χρόνο ο Xavier Simeon, ο οποίος έπεσε νωρίς στη διαδικασία, με τον Schrotter να μην έχει επιλογή και να ρίχνει στην αμμοπαγίδα τη μοτοσυκλέτα του, καθώς ανοίχτηκε στη Siberia! Τόσο ο αναβάτης και η μοτοσυκλέτα πέρασαν από τα προστατευτικά, με τον Γερμανό να οδηγείται στο Ιατρικό κέντρο για εξετάσεις.

 

Δείτε τα τελικά αποτελέσματα στο συνοδευτικό μας αρχείο!

 

Επόμενο άρθρο »

Αυστραλία Moto3: ΕΔ1

« Προηγούμενο άρθρο

O Nότης Παπαπαύλου στην τελική φάση του Red Bull MotoGP Rookies Cup

Χορηγοί