• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
SBK Jerez: ΚΑΤ1
Φορμαρισμένος ο Giugliano, 7ος ο Sykes
Νέα 18/10/2013 - 20:49

Ο Davide Giugliano ολοκλήρωσε το πρώτο σκέλος των κατατακτηρίων δοκιμών στην πρώτη θέση, στον τελευταίο αγώνα της σεζόν για τα SBK στη Jerez, με το μεγάλο φαβορί για τον Τίτλο - Tom Sykes - να φέρνει την Kawasaki του στην έβδομη θέση.

 

Ο φορμαρισμένος το τελευταίο διάστημα Ιταλός οδηγός - έχει καταφέρει να πάρει θέση στην πρώτη εξάδα στους εφτά από τους οχτώ τελευταίους αγώνες - πέρασε στην πρώτη θέση της κατάταξης πέντε λεπτά πριν το τέλος, χάρη στο 1:42.374! Αυτό ήταν αρκετό για να χαρίσει στον αναβάτη της Althea έναν "αέρα" τριών δεκάτων από τον δεύτερο Marco Melandri.

 

Ο χρόνος του Giugliano ήταν, ωστόσο, περίπου μισό δευτερόλεπτο πάνω από το χρόνο που είχε πετύχει νωρίτερα ο Toni Elias στις ΕΔ1. Στους έτερους διεκδικητές του Τίτλου, ο Laverty πήρε την καλύτερη θέση στις ΚΑΤ1, ήταν τρίτος, με τον ομόσταυλό του Sylvain Guintoli να ολοκληρώνει πέμπτος. Ο Tom Sykes, ο οποίος απολαμβάνει ένα προβάδισμα 37 βαθμών στη βαθμολογία, έκανε τον έβδομο χρόνο.

 

Ανάμεσά τους, Toni Elias έκανε τον τέταρτο καλύτερο χρόνο αυτή τη φορά, με τον Leon Camier να καταφέρνει στο τέλος να αρπάζει την έκτη θέση, αψηφώντας το τραυματισμένο του πόδι! Ο Lanzi συνεχίζει να παραδίδει μαθήματα στις εργοστασιακές Ducati, με τον Ιταλό να είναι και πάλι μπροστά τους, ενώ ξεπέρασε και τους Chaz Davies και Jules Cluzel. Εκτός δεκάδας οι Panigale 1199R των Fores και Badovini,, στην 11η και 12η θέση. Ο Michel Fabrizio είναι πολύ χαμηλά και πρέπει να βελτιωθεί για να πάρει θέση στην Superpole αύριο.

 

Δείτε τους χρόνους αναλυτικά στο συνοδευτικό μας αρχείο!

 

Επόμενο άρθρο »

Nότης Παπαπαύλου: Ο μαχητής του Red Bull MotoGP Rookies Cup

« Προηγούμενο άρθρο

Πρόωρο τέλος στις ΕΔ1 για Pedrosa

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα