• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Bautista: Σώσαμε έναν αγώνα...
... δύσκολο εξαιτίας του σκληρού ελαστικού
Νέα 22/10/2013 - 10:44

Ο Alvaro Bautista πάλεψε ακόμα μια φορά για μια θέση στο βάθρο, κάτι που τελικά δεν κατάφερε, εν μέρει και εξαιτίας της απόφασης να χρησιμοποιηθεί το πιο σκληρό πίσω ελαστικό από όλους τους αναβάτες, κάτι που δεν ταίριαζε με τις ρυθμίσεις της μοτοσυκλέτας του.

 

Η μάχη που έδωσε ο Bautista με τους Rossi και Crutchlow ήταν συναρπαστική, με τον Ισπανό του Gresini να χάνει την ευκαιρία να βρεθεί αυτός στο βάθρο για μόλις δυο δέκατα του δευτερολέπτου! "Καταφέραμε να σώσουμε έναν αγώνα, ο οποίος ξέραμε ότι θα ήταν δύσκολος εξαιτίας της υποχρεωτικής χρήσης του σκληρού ελαστικού", εξήγησε ο Bautista αναφερόμενος στον 16ο γύρο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος που ολοκληρώθηκε την Κυριακή στην Αυστραλία!

 

"Ξέραμε ότι δεν θα δούλευε με τη μοτοσυκλέτα μας, αλλά παλέψαμε σκληρά και χάρη στην εξαιρετική δουλειά όλων των ανθρώπων μας πήραμε ένα αποτέλεσμα που δεν περιμέναμε! Έδωσα τον καλύτερό μου εαυτό, έκανα ό, τι καλύτερο μπορούσα και είμαι χαρούμενος διότι πάλευα για μια θέση στο βάθρο μέχρι το τέλος. Δυστυχώς στο τέλος κατάλαβα ότι δεν μπορούσα να πιέσω άλλο το ελαστικό και είναι πολύ κρίμα, διότι με τη μαλακή επιλογή θα μπορούσαμε ν' ανεβούμε στο βάθρο και να υλοποιήσουμε το στόχο μας για τη φετινή σεζόν", ολοκλήρωσε ο Ισπανός, ο οποίος έχει δυο βάθρα από την περσινή χρονιά.

 

Επόμενο άρθρο »

Ο Melandri πιο κοντά στην Aprilia;

« Προηγούμενο άρθρο

50 νίκες για Lorenzo!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα