• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο Melandri πιο κοντά στην Aprilia;
Ενδεχόμενο ντεμπούτο στο σημερινό τεστ της Jerez!
Νέα 22/10/2013 - 11:11

Οι φήμες που θέλουν τον Marco Melandri να έχει συμφωνήσει με την εργοστασιακή ομάδα της Aprilia, ίσως ενισχυθούν ακόμη περισσότερο από το ενδεχόμενο να δούμε τον Ιταλό πάνω στην RSV4 στο σημερινό τεστ των ομάδων των SBK στη Jerez.

 

Ο Melandri έχει ακουστεί για την ομάδα - στη θέση του Eugene Laverty - από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστό ότι η BMW δεν θα συνεχίσει το 2014. Έχοντας ολοκληρώσει στην τέταρτη θέση στη βαθμολογία Πρωταθλήματος, με ένα βάθρο στον τελευταίο γύρο της Jerez, ο Ιταλός είναι πολύ πιθανό να πάρει μια πρώτη γεύση της νέας του μοτοσυκλέτας στο σημερινό τεστ!

 

Βέβαια, πολλά θα εξαρτηθούν από τον τραυματισμένο του αστράγαλο, τον οποίο χτύπησε λίγες ώρες πριν την έναρξη του γύρου στην Ισπανία, πέφτοντας από τις σκάλες! Στον πρώτο αγώνα κατάφερε μια εξαιρετική δεύτερη θέση, αλλά αποφάσισε να μην πάρει μέρος στο δεύτερο. Μέχρι στιγμής, μόλις τέσσερεις είναι οι αναβάτες που έχουν επιβεβαιωθεί για τη νέα σεζόν. Το δίδυμο Sykes-Baz θα συνεχίσει με την Kawasaki, καθώς ίδιο θα παραμείνει και το δίδυμο της Pata Honda, Rea-Haslam. Πάντως, είναι πολύ πιθανό ο ομόσταυλος του Melandri στην Aprilia να είναι ο Guintoli.

 

Επόμενο άρθρο »

Dovi: Δεν έχω δικαιολογίες

« Προηγούμενο άρθρο

Bautista: Σώσαμε έναν αγώνα...

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα