• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Dovi: Δεν έχω δικαιολογίες
"Δεν είμαι καθόλου χαρούμενος με το αποτέλεσμα"
Νέα 22/10/2013 - 11:58

Σε έναν δραματικό αγώνα στο Phillip Island, την Κυριακή που μας πέρασε, ο Andrea Dovizioso πήρε την ένατη θέση. Ο αγώνας, στο στεγνό, χαρακτηρίστηκε από την υποχρεωτική αλλαγή μοτοσυκλετών, έτσι ώστε ο κάθε αναβάτης να έχει φρέσκα ελαστικά για τη συνέχεια του αγώνα.

 

Στα μισά του αγώνα των 19 γύρων - είχε μειωθεί πάλι με απόφαση της Επιτροπής - ο Dovizioso έδινε μάχη με τον Hayden αλλά και τη Ducati του Andrea Iannone. Ο ομόσταυλος του Ιταλού είχε καλύτερη στρατηγική για τα pits και ο Dovi έμεινε στο τέλος να παλεύει με τον Iannone. Μετά από μια αποτυχημένη απόπειρα να περάσει τον συμπατριώτη του, ο εργοστασιακός αναβάτης της Ducati συμβιβάστηκε με την ένατη θέση.

 

"Ο αγώνας ήταν πιο διασκεδαστικός απ' ότι συνήθως, εξαιτίας των αλλαγών που έγιναν αλλά και της στρατηγικής που έπρεπε να χρησιμοποιήσει ο καθένας", ξεκίνησε να λέει ο Dovi. "Έδωσα σκληρή μάχη με τον Nicky και τον Iannone αλλά τα πράγματα ήταν δύσκολα για μένα. Η δεύτερη μοτοσυκλέτα δεν ήταν τόσο καλή όσο η πρώτη. Δεν έχω καμμία δικαιολογία όμως. Απλά δεν είμαι χαρούμενος με το αποτέλεσμα. Προσπάθησα, αλλά δεν κατάφερα να νικήσω τον Iannone. Ο Nicky έκανε καλή δουλειά και ήταν γρήγορος, πρόλαβε τον Smith και είχε καλό ρυθμό από την αρχή του αγώνα".

 

Επόμενο άρθρο »

Ντεμπούτο Melandri με Aprilia!

« Προηγούμενο άρθρο

Ο Melandri πιο κοντά στην Aprilia;

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα