• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Marquez: Έτοιμος για το 2ο "Match Point"
Οχτώ βαθμοί χωρίζουν τον 20χρονο από το Πρωτάθλημα!
Νέα 23/10/2013 - 11:10

Ξεχνώντας τα όσα διαδραματίστηκαν τον περασμένο γύρο στο Phillip Island, τον αποκλεισμό του από τον αγώνα και τη μείωση της διαφοράς του από τον δεύτερο στους 18 βαθμούς, ο Marc Marquez δηλώνει ότι έχει στρέψει όλη του την προσοχή στον προτελευταίο γύρο του Πρωταθλήματος στο Motegi!

 

Μέσα στην Ιαπωνία, στην πατρίδα της ομάδας του, ο Marquez θα προσπαθήσει να κερδίσει τον αγώνα η να πετύχει τον κατάλληλο συνδυασμό αποτελεσμάτων (π.χ. ο Lorenzo να τερματίσει τρίτος και ο 20χρονος να πάρει τη νίκη) ώστε με τη λήξη του αγώνα να έχει οχτώ ή και περισσότερους βαθμούς διαφοράς από τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή, εξασφαλίζοντας αυτόματα τον Τίτλο ανεξαρτήτως αποτελέσματος στη Βαλένθια.

 

Όλα αυτά πάντως - όπως δηλώνει και ο ίδιος - δεν απασχολούν τη σκέψη του Marquez, ο οποίος παραμένει προσηλωμένος στον επόμενο γύρο. "Προφανώς και είμαι απογοητευμένος μετά την εξέλιξη στο Phillip Island, αλλά αυτά συμβαίνουν", σχολίασε. "Το πιο σημαντικό όλων, ήταν ότι δείξαμε για ακόμη μια φορά ότι παλέψαμε για τη νίκη και ήμασταν ανταγωνιστικοί. Τώρα πρέπει να τα αφήσουμε όλα πίσω μας και να συγκεντρωθούμε στο γύρο του Motegi".

 

"Οι συνθήκες πίστας διαφέρουν αρκετά εκεί και θα δουλέψουμε σκληρά στο set-up, όσον αφορά κυρίως στη δυνατή επιτάχυνση και φρενάρισμα, δυο τομείς στους οποίους έχουμε βελτιωθεί πολύ. Θα δουλέψουμε σκληρά από την αρχή, ακολουθώντας το κανονικό μας πρόγραμμα και θα πιέσουμε 100% για να ανακάμψουμε μετά τον αγώνα της Αυστραλίας", ολοκλήρωσε.

 

Επόμενο άρθρο »

Racing: Ο Τσώκος τη νίκη!

« Προηγούμενο άρθρο

SBK: Τρίτος Τίτλος για Aprilia!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα