• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Espargaro: Νιώθω σαν να πετάω!
"Δεν περιγράφεται με λόγια!"
Νέα 29/10/2013 - 10:28

Με τον μεγάλο του αντίπαλο Scott Redding - αλλά και τον ομόσταυλό του Tito Rabat - να έχουν τεθεί εκτός μάχης από τον πρώτο γύρο του αγώνα στο Motegi, ο Pol Espargaro με την άνεση των 16 βαθμών διαφοράς στη βαθμολογία, ήθελε μια θέση στους πρώτους εφτά για να εξασφαλίσει το Πρωτάθλημα.

 

Αντί όμως να οδηγήσει συγκρατημένα, ο Pol Espargaro αγωνίστηκε με σθένος και πήρε τη νίκη, διασφαλίζοντας με τον καλύτερο τρόπο τον Τίτλο! Προσπερνώντας ωραία τον Mika Kallio στον 15ο γύρο, ήταν αλάνθαστος μέχρι το τέλος. Στις δηλώσεις του, ο Ισπανός ευχαρίστησε όλους όσοι τον βοήθησαν να παραμείνει δυνατός, παρά το ότι ήταν πίσω στο Πρωτάθλημα για μεγάλο χρονικό διάστημα.

 

"Δεν μπορώ να το περιγράψω με λόγια αυτό που νιώθω!" σχολίασε. "Δεν πιστεύω αυτό που πετύχαμε. Χρειάζομαι χρόνο για να το συνειδητοποιήσω. Θα το χαρώ όταν επιστρέψω σπίτι και τώρα θα το διασκεδάσω με την ομάδα, γιατί είναι ένας Τίτλος που κερδήθηκε από μια μεγάλη οικογένεια. Θέλω να τους συγχαρώ όλους! Ήταν μια δύσκολη χρονιά για εμένα. Οι άλλοι, ειδικά ο ομόσταυλός μου και ο Scott ήταν πολύ γρήγοροι".

 

"Παράλληλα, ο Scott ήταν και πολύ σταθερός και μέχρι την Αυστραλία δεν είχε πέσει ποτέ! Έκανα κάποια λάθη στην αρχή της σεζόν, αλλά μετά τον πλησίασα και στο τέλος τα καταφέραμε. Ήταν δύσκολο, αλλά όταν έχει αξιόλογους ανθρώπους δίπλα σου μπορείς να πετύχεις ό,τι θέλεις!" Τα αδέλφια Espargaro, που είναι πολύ κοντά ο ένας στον άλλο, το πανηγύρισαν δεόντως με τον Aleix να μπαίνει στην πίστα και να δίνει στον αδερφό του μια σημαία κι ένα t-shirt! Θυμίζουμε ότι ο Pol θα αγωνίζεται του χρόνου στο MotoGP στην ομάδα της Tech 3, με ομόσταυλο τον Bradley Smith.

 

"Είναι σίγουρα ο καλύτερος τρόπος για να ανέβεις στο MotoGP. Στην αρχή της χρονιάς μόνο να το ονειρευόμουν μπορούσα και τώρα είναι πραγματικότητα! Θέλω να το διασκεδάσουμε στη Βαλένθια όλοι μαζί και μετά θα σκεφτώ το MotoGP", πρόσθεσε ο Ισπανός.

 

Επόμενο άρθρο »

SBK: Davies και Giugliano μαζί στη Ducati!

« Προηγούμενο άρθρο

Marquez: Έρχεται ο μικρός μου αδερφός!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα