• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
SBK: Davies και Giugliano μαζί στη Ducati!
Ανακοινώθηκε επίσημα από το Ducati Corse
Νέα 29/10/2013 - 11:38

Η Ducati ανακοίνωσε ότι οι οδηγοί της στο Πρωτάθλημα των SBK - για τις χρονιές 2014 και 2015 - θα είναι οι Chaz Davies και Davide Giugliano.

 

Ο Ουαλός, στην τρίτη του χρονιά στα SBK, πήρε τρεις νίκες φέτος και την πέμπτη θέση στη βαθμολογία με την ομάδα της BMW. Ωστόσο, με τον Γερμανό κατασκευαστή να αποσύρει την εργοστασιακή του υποστήριξη στο Πρωτάθλημα, ο Davies - πρώην Παγκόσμιος Πρωταθλητής στα Supersport - βρήκε καταφύγιο στη Ducati.

 

Ο Davies είχε και την επιλογή να γίνει δοκιμαστής των κόκκινων στο MotoGP, κάτι που απέρριψε για να έχει την ευκαιρία να αγωνίζεται μέσα στις πίστες. Μαζί του, στη νέα ομάδα που θα έχει η Ducati στο Πρωτάθλημα, θα είναι ο Davide Giugliano, ο οποίος επιστρέφει στους κόκκινους μετά το ντεμπούτο του στα SBK το 2012 με την ομάδα της Althea και μοτοσυκλέτα την 1098R.

 

Την επόμενη χρονιά, φέτος δηλαδή, η ομάδα άλλαξε σε Aprilia RSV4 με τον Giugliano να παίρνει δυο βάθρα και την παρθενική του pole position, τερματίζοντας στην έκτη θέση στη βαθμολογίας. Οι δυο οδηγοί θα έχουν την ευκαιρία να οδηγήσουν τη νέα τους μοτοσυκλέτα - Ducati Panigale 1199 - στο τεστ της Jerez που θα γίνει στο τέλος αυτής της εβδομάδας, με τους κόκκινους να ελπίζουν σε μια εντελώς διαφορετική επόμενη σεζόν.

 

Το δίδυμο της Ducati γίνεται γνωστό λίγες μόνο ημέρες μετά την αποκάλυψη ότι χωρίζουν οριστικά οι δρόμοι της με την ομάδα τηςAlstare. Οι κόκκινοι αναμένεται πολύ σύντομα να αποκαλύψουν τη νέα οργάνωση και δομή της ομάδας που θα συνεχίσει στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα SBK.

 

Επόμενο άρθρο »

Hayden: Η μοτοσυκλέτα δεν επιτάχυνε!

« Προηγούμενο άρθρο

Espargaro: Νιώθω σαν να πετάω!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα