• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Hayden: Η μοτοσυκλέτα δεν επιτάχυνε!
Dovizioso: Εμποδίστηκα στον τελευταίο γύρο
Νέα 29/10/2013 - 12:17

Μετά την εξαιρετική του παρουσία στις κατατακτήριες του Σαββάτου (στο βρεγμένο), ο Nicky Hayden ξεκίνησε τον αγώνα της Ιαπωνίας από την πρώτη σειρά, ωστόσο είχε ένα πρόβλημα με το συμπλέκτη του (πιθανότατα) στην εκκίνηση κι έχασε πολλές θέσεις. "Ξέραμε ότι τα πράγματα στον αγώνα θα ήταν διαφορετικά στο στεγνό...", παραδέχτηκε ο Αμερικανός.

 

"Δεν ξέρω τι έγινε στην αρχή, αλλά η μοτοσυκλέτα δεν επιτάχυνε. Μάλλον κάτι συνέβη με τον συμπλέκτη. Κρίμα, διότι όλη η σκληρή δουλειά μας πήγε χαμένη μέχρι την πρώτη στροφή. Ο αγώνας ήταν δύσκολος και ήξερα ότι δεν θα ήταν εύκολο να κερδίσω τον Dovi εδώ. Ήταν πραγματικά πολύ δυνατός σε κάποια σημεία και μόλις που κατάφερα να τον νικήσω", πρόσθεσε.

 

Ο Dovizioso έδειχνε ικανός να πάρει αυτός την ένατη θέση στον αγώνα, ωστόσο στον τελευταίο γύρο ανοίχτηκε επειδή μπροστά του ήταν κάποιοι αργοί οδηγοί, δίνοντας την ευκαιρία στον Hayden να τον περάσει. "Πίστευα ότι θα μπορούσα να πήγαινα γρήγορα, αλλά δεν τα κατάφερα", ξεκίνησε να λέει ο Ιταλός. "Ίσως να οδήγησα καλύτερα απ' ότι σε άλλες πίστες, αλλά η διαφορά μας με τους μπροστά είναι ακόμα μεγάλη. Είναι κρίμα γι' αυτό που έγινε στον τελευταίο γύρο, αλλά εμποδίστηκα στο σημείο φρεναρίσματος από μερικούς αργούς οδηγούς. Τα φρένα μου δεν ήταν και τα καλύτερα και νομίζω δεν ήμουν ο μόνος με αυτό το πρόβλημα. Είμαι απογοητευμένος με τη δέκατη θέση, διότι για το μεγαλύτερο διάστημα ήμουν μπροστά από τον Nicky".

 

Επόμενο άρθρο »

Bradl: "Τρελό" Σ/Κ!

« Προηγούμενο άρθρο

SBK: Davies και Giugliano μαζί στη Ducati!

Χορηγοί