• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Χωρίζουν οι δρόμοι Rossi-Burgess
Μετά από 14 χρόνια και 7 Τίτλους!
Νέα 07/11/2013 - 10:47

Ο Valentino Rossi ανακοίνωσε ότι του χρόνου αρχιμηχανικός του δεν θα είναι ο Jeremy Burgess, με τους δυο τους να σταματούν τη συνεργασία τους μετά από 14 χρόνια!

 

Το δίδυμο αυτό είναι ένα από τα πιο επιτυχημένα στο Πρωτάθλημα, με τη μεταξύ τους συνεργασία να αποφέρει εφτά Παγκόσμιους Τίτλους! Ωστόσο έφτασε η ώρα του αποχωρισμού... "Την επόμενη χρονιά δεν θα είμαι μαζί με τον Burgess, όχι ότι δεν είμαι ικανοποιημένος μαζί του. Ήταν μια πολύ δύσκολη απόφαση για μένα, διότι έχω μεγάλη ιστορία μαζί του. Δεν είναι απλά ο αρχιμηχανικός μου αλλά μέλος της οικογένειάς μου και ο αγωνιστικός μου πατέρας. Αποφάσισα όμως ότι από του χρόνου χρειάζομαι κάτι να αλλάξω, να βρω νέο κίνητρο και να βελτιώσω το επίπεδο και την ταχύτητά μου", σχολίασε ο Vale.

 

Στη συνέχεια πρόσθεσε: "Μιλήσαμε σήμερα τετ α τετ. Η επόμενη χρονιά θα είναι πολύ σημαντική και χρειάζομαι νέο κίνητρο. Στους τελευταίους αγώνες ένιωθα ότι ήθελα να δουλέψω διαφορετικά. Ήταν μια πολύ δύσκολη απόφαση για εμένα. Η Yamaha μου το είχε προτείνει πριν καιρό, αλλά μόλις πρόσφατα το αποφάσισα. Στο μυαλό μου υπάρχει η σκέψη του να δοκιμάσω κάτι καινούργιο τώρα. Πάντα το έκανα αυτό στην καριέρα μου. Την επόμενη χρονιά θα πρέπει να κερδίσω την ανανέωσή μου με τη Yamaha κι έτσι θα πρέπει να είμαι ανταγωνιστικός. Ακόμη δεν γνωρίζω ποιος θα είναι ο νέος μου αρχιμηχανικός".

 

Επόμενο άρθρο »

Moto3 Valencia: ΕΔ1

« Προηγούμενο άρθρο

Valencia: Η συνέντευξη Τύπου

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα