• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Moto3 Valencia: ΕΔ1
Με το δεξί ξεκίνησε ο Salom!
Νέα 08/11/2013 - 11:47

Στα πρώτα ελεύθερα δοκιμαστικά της μικρής κατηγορίας, ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας Luis Salom ήταν αυτός που πήρε την πρώτη θέση, αφήνοντας για 0.252δ πίσω του τον Maverick Vinales, ενώ εξαιρετική παρουσία είχε ο Jonas Folger, που πήρε την τρίτη θέση.

 

Ο καλύτερος χρόνος του πρωινού ήταν στο 1:40.403, νέο ρεκόρ απόλυτου χρόνου για την ισπανική πίστα, με τον Maverick Vinales να είναι ο μόνος που κατάφερε να τον ακολουθήσει μιας και ο τρίτος αναβάτης - Jonas Folger - έμεινε πάνω από μισό δευτερόλεπτο πίσω από τον Ισπανό της KTM Ajo.

 

Στην τέταρτη θέση βρίσκεται ο τρίτος των διεκδικητών, ο Alex Rins και με διαφορά στα έξι δέκατα από την κορυφή. Την πεντάδα κλείνει ο πάντα εντυπωσιακός Jack Miller, μπροστά από τους Vazquez και Antonelli, με τον τελευταίο να φέρνει τη Honda του στην πολύ καλή 7η θέση.

 

Τη δεκάδα κλείνουν οι Khairuddin, Oliveira και Romano Fenati. Καταπληκτική η παρουσία της Ana Carrasco, με την Ισπανίδα να σκαρφαλώνει στην 11η θέση εντυπωσιάζοντας μέσα στην πατρίδα της. Αντίθετα ο Σίσσης δεν κατάφερε να βρει τις ρυθμίσεις που ήθελε και έμεινε στην 23η θέση της κατάταξης, 1,8δ πίσω από τον Salom.

 

Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα των ΕΔ1 στο συνοδευτικό μας αρχείο!

 

Επόμενο άρθρο »

Valencia ΕΔ1: Τριπλή μάχη!

« Προηγούμενο άρθρο

Χωρίζουν οι δρόμοι Rossi-Burgess

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα