• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Valencia ΕΔ1: Τριπλή μάχη!
Marquez-Lorenzo-Pedrosa με φοβερούς χρόνους!
Νέα 08/11/2013 - 12:40

Με τους καλύτερους οιωνούς ξεκίνησε το τελευταίο GP της χρονιάς που διεξάγεται και φέτος στην ισπανική πίστα "Ricardo Tormo" της Βαλένθια! Ο καιρός είναι καλός και τρεις ήταν οι οδηγοί που έκλεψαν την παράσταση στα πρώτα ελεύθερα που ολοκληρώθηκαν πριν λίγο.

 

Ενώ τα φλας και οι κάμερες ακολουθούσαν περισσότερο τους δυο διεκδικητές του φετινού Τίτλου, Jorge Lorenzo και Marc Marquez, ένας τρίτος ήρθε να προστεθεί στην παρέα τους, ο εντυπωσιακός στη Βαλένθια Dani Pedrosa, ο οποίος είναι σε θέση να τους απειλήσει και να στερήσει τη νίκη είτε από τον ένα, είτε από τον άλλο.

 

Οι χρόνοι - με το καλημέρα - ήταν εκπληκτικοί και ο συνήθης ύποπτος Jorge Lorenzo μπήκε δυνατά και μόλις στους πρώτους του γύρους κατάφερε να πέσει κάτω από το ρεκόρ πίστας! Στη συνέχεια ανέβηκε και ο Marquez, ο οποίος πέρασε στην πρώτη θέση για να τη χάσει λίγο αργότερα από τον ανεβασμένο Pedrosa, ενώ και ο Rossi μπήκε δυνατά και πέρασε ένα μικρό διάστημα στην πρώτη θέση.

 

Ένα λεπτό πριν το τέλος, ο αναβάτης-φαινόμενο Marc Marquez κατάφερε να κλέψει τη μπουκιά από το στόμα του Jorge Lorenzo με ένα εκπληκτικό 1:31.557 (ένα δευτερόλεπτο περίπου κάτω από το ρεκόρ πίστας!), με τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή να μένει δεύτερος με διαφορά μόλις 18 χιλιοστών! Έξι χιλιοστά πιο πίσω έμεινε ο Dani Pedrosa, ο περσινός νικητής στη Βαλένθια, με τους τρεις Ισπανούς να θέτουν ένα φρενήρη ρυθμό, χωρίς να μπορέσει να τους ακολουθήσει κάποιος άλλος.

 

Στην τέταρτη θέση ένας πολύ καλός Bradley Smith, όχι ακριβώς έκπληξη μιας και ο rookie δείχνει πολύ ανεβασμένος μετά το καλοκαιρινό διάλειμμα. Ο νεαρός άφησε - για πρώτη φορά φέτος - πίσω του τον Valentino Rossi, ο οποίος δεν κατάφερε να βελτιώσει το 1:32.237 που είχε κάνει αρκετά νωρίς. Στον απόηχο των νέων ότι χωρίζουν οι δρόμοι του μετά από 14 χρόνια, με τον Jeremy Burgess, ο Ιταλός σούπερ-σταρ πήρε την πέμπτη θέση, μπροστά από τον Bautista.

 

Ο Cal Crutchlow συνεχίζει τις μέτριες - αναφορικά με το τι μας είχε δείξει στο πρώτο μισό του Πρωταθλήματος - εμφανίσεις του και κατετάγη έβδομος σήμερα, σχεδόν τέσσερα δέκατα πίσω από τον ομόσταυλό του. Ο Bradl είχε ξεκινήσει καλά στα πρώτα ελεύθερα - σχεδόν στο 100% μετά τον τραυματισμό του στον αστράγαλο - ωστόσο ο τελευταίος του γύρος δεν του έδωσε κάτι καλύτερο από την 8η θέση.

 

Στη δεκάδα ένας καλός Nicky Hayden - η πρώτη Ducati - 18 χιλιοστά ταχύτερος από τον Andrea Dovizioso ο οποίος βρήκε τις λύσεις στο τέλος και πήρε τη δέκατη θέση. Μερικά δέκατα πιο πίσω ο Aleix Espargaro, η κορυφαία CRT του Πρωταθλήματος, ο οποίος με την "αδύναμη" ART του έμεινε 1,3δ πίσω από την κορυφή, κάνοντας χρόνο στο 1:32.858!

 

Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα στο συνοδευτικό μας αρχείο!

 

Επόμενο άρθρο »

Moto2 Valencia: ΕΔ1

« Προηγούμενο άρθρο

Moto3 Valencia: ΕΔ1

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα