• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Επίσημο: Ο Σίσσης στην Mahindra!
Για τη νέα αγωνιστική σεζόν
Νέα 11/11/2013 - 15:04

Ο Θανάσης Σίσσης είναι και επίσημα μέλος της Mahindra Racing, παίρνοντας τη θέση του Efren Vazquez για την επόμενη σεζόν. Ο τελευταίος θα πάει στην Racing Team Germany (Honda), ενώ ο 18χρονος Ελληνο-Αυστραλός έρχεται στην ομάδα μετά από δυο χρόνια παρουσίας στη Red Bull KTM Ajo.

 

Ο Θανάσης, στην περσινή παρθενική του παρουσία στο Πρωτάθλημα της Moto3, πήρε τη δωδέκατη θέση μαζί μ' ένα βάθρο (Phillip Island), ωστόσο φέτος έπεσε λίγο στην κατάταξη, ολοκληρώνοντας στην 15η θέση.

 

"Είμαι πολύ χαρούμενος που πηγαίνω στη Mahindra, είναι πολύ καλή ομάδα και είμαι πολύ ικανοποιημένος που θα οδηγώ για έναν Ινδό κατασκευαστή", σχολίασε ο Θανάσης. "Μίλησα με τους μηχανικούς και είναι καλά παιδιά. Είναι καλή στιγμή για εμένα να αλλάξω μοτοσυκλέτα και πιστεύω θα τα πάω καλά. Ο Miguel έχει αποδείξει ότι η Mahindra μπορεί να είναι στο βάθρο και είναι πάντα κοντά στους πρώτους. Κάθε φορά που ήμουν κοντά του, έβλεπα ότι είναι γρήγορη".

 

Ο Miguel Oliveira θα παραμείνει στην ομάδα και την επόμενη σεζόν. Τη βεβαιότητα ότι ο Σίσσης θα τα πάει καλά με την καινούργια του μοτοσυκλέτα, τόνισε και ο Mufaddal Choonia, CEO της Mahindra Racing, ο οποίος δήλωσε: "Ο Σίσσης έχει μεγάλες προοπτικές και θα έχει μια μεγάλη ευκαιρία να δείξει τις δυνατότητές του με τη Mahindra".

 

Επόμενο άρθρο »

Συνεχίζει στην Pramac ο Hernandez

« Προηγούμενο άρθρο

Pedrosa: Σωστή η τακτική του Lorenzo

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα