• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Pedrosa: Σωστή η τακτική του Lorenzo
Το ίδιο έπρεπε να κάνει και στο Motegi!
Νέα 11/11/2013 - 13:16

Ο Dani Pedrosa δήλωσε ότι καταλαβαίνει την τακτική του Lorenzo να δώσει χαμηλό ρυθμό στον αγώνα και μάλιστα σημείωσε ότι κάτι τέτοιο έπρεπε να είχε κάνει και στην Ιαπωνία.

 

Ο Jorge Lorenzo έκανε ό, τι περνούσε από το χέρι του για να πετύχει τη μεγάλη ανατροπή, στο τέλος όμως - και παρά το ότι πήρε τη νίκη στην Ισπανία - δεν κατάφερε να πετύχει το στόχο του.

 

"Ήδη από το ξεκίνημα είδα ότι μπορούσα να είμαι μπροστά και θα προσπαθούσα να πάω πιο γρήγορα από τον Jorge, αλλά κάθε φορά ήταν εκεί και έκανε την αντεπίθεσή του", σχολίασε ο Dani. "Όταν τον πέρασα κανα δυο φορές, άφησα λίγο χώρο και αμέσως αυτός επέστρεφε στην πρώτη θέση. Προσπάθησα να αλλάξω τη θέση που θα προσπέρναγα, αλλά με πίεσε πολύ και την τελευταία φορά με ακούμπησε δυνατά. Βγήκα εκτός πίστας και παραλίγο να πέσω καθώς πήγα να επιστρέψω".

 

Αυτό το περιστατικό, που θα διερευνηθεί από την Επιτροπή Αγώνων, έφερε τον Pedrosa στην 5η θέση. "Προφανώς η τακτική του Jorge ήταν ξεκάθαρη και τον καταλαβαίνω. Προσπαθούσα να περάσω μπροστά, αλλά πάλευε πολύ δυνατά. Ήταν μια ωραία μάχη. Είχα και κανα δυο επαφές από πίσω και μάζεψα τη μοτοσυκλέτα..."

 

Στη συνέχεια υπογράμμισε: "Νομίζω ότι η τακτική του ήταν σωστή, αλλά με τον ίδιο τρόπο έπρεπε να προσεγγίσει και τον αγώνα στο Motegi".

 

Επόμενο άρθρο »

Vinales: Παγκόσμιος Πρωταθλητής Moto3

« Προηγούμενο άρθρο

Rossi: Δεν είχα το ρυθμό

Χορηγοί