• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rossi: Δεν είχα το ρυθμό
Να παλέψω για μια θέση στο βάθρο...
Νέα 11/11/2013 - 10:57

Στόχος του Valentino Rossi για το 2014 - υπό την καθοδήγηση νέου αρχιμηχανικού μετά τη λύση της συνεργασίας του με τον Jeremy Burgess - θα είναι να παλεύει για μια θέση στο βάθρο σε πιο μόνιμη βάση. Ο Ιταλός σούπερ σταρ δεν κατάφερε κάτι καλύτερο από την τέταρτη θέση (και) στον αγώνα της Βαλένθια.

 

Ο Rossi, ο οποίος πήρε μια μόνο νίκη τη φετινή χρονιά στο Assen, δεν είχε το ρυθμό χτες, ώστε να προσπαθήσει να πιάσει τους αναβάτες μπροστά του, βοηθώντας παράλληλα τον ομόσταυλό του στη δική του μάχη για τον Παγκόσμιο Τίτλο.

 

Με το αποτέλεσμα αυτό στη Βαλένθια, ο Vale έχει οκτώ τέταρτες θέσεις φέτος, ενώ την ίδια θέση εξασφάλισε και στη βαθμολογία. "Ο αγώνας δεν ήταν τόσο άσχημος, ειδικά μετά το ζέσταμα όπου είχα προβλήματα και δεν ήμουν γρήγορος. Δυστυχώς δεν είχα το ρυθμό να παλέψω για μια θέση στο βάθρο. Στην αρχή κατάφερα κι έμεινα κοντά, αλλά στη συνέχεια δεν είχα την ταχύτητα, όπως περίπου σε κάθε σχεδόν αγώνα φέτος, όταν και χάνω δυο με τρία δέκατα από τους μπροστά".

 

"Αυτός ήταν ο λόγος που δεν κατάφερα να είμαι ανταγωνιστικός για την pole position, στους αγώνες ή στο Πρωτάθλημα", πρόσθεσε ο Rossi. "Η σεζόν σε γενικές γραμμές δεν ήταν άσχημη, αλλά πρέπει να προσπαθήσουμε κι άλλο να αυξήσουμε την ταχύτητά μας και την απόδοσή μας, ώστε να παλεύουμε για το βάθρο σε πιο μόνιμη βάση. Αυτός είναι ο στόχος μας για το 2014".

 

Επόμενο άρθρο »

Pedrosa: Σωστή η τακτική του Lorenzo

« Προηγούμενο άρθρο

Lorenzo: Ήταν ειδική περίπτωση

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα