• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Δραστικές αλλαγές ο Crutchlow!
Νέο πλαίσιο, νέο fairing και νέες ρυθμίσεις για Dovi!
Νέα 13/11/2013 - 11:38

Ο Cal Crutchlow δεν κατάφερε χτες - Τρίτη - να βελτιώσει το χρόνο του από την Δευτέρα, ολοκληρώνοντας την ημέρα στην 11η θέση με χρόνο στο 1:32.114. Παρά την πρώτη του πτώση με την Desmosedici, ο Crutchlow ήταν χαρούμενος με τη δεύτερη ημέρα του τεστ,

 

"Προφανώς και ακόμα προσαρμοζόμαστε με την Ducati, οδηγώντας και δοκιμάζοντας όσα πιο πολλά μπορούμε. Δεν κάναμε πολλούς γύρους, αλλά κάναμε πολλές αλλαγές", δήλωσε. "Η ομάδα δουλεύει καλά, ακούνε πολύ τα σχόλιά μου και ο Gigi είναι εδώ μαζεύοντας πληροφορίες. Ήταν δύσκολη ημέρα για μένα σήμερα, αλλά θετική στο τέλος".

 

"Δεν ήμασταν τόσο γρήγοροι όσο χτες, αλλά θα πηγαίναμε πιο γρήγορα καθώς κάναμε δραστικές αλλαγές στη μοτοσυκλέτα στο τέλος της ημέρας και φάνηκε ότι βρήκαμε κάτι. Ωστόσο, παρά το ότι είχα καλή πρόσφυση στο πίσω μέρος, δεν ήταν καλά τα πράγματα στο μπροστά κι έπεσα. Νομίζω θα ήμουν στο μεσαίο 1:31, αν πίεζα", πρόσθεσε.

 

Ο Andrea Dovizioso ήταν η καλύτερη Ducati της ημέρας χτες, στην όγδοη θέση με χρόνο 1:31.661. Ο Ιταλός δοκίμασε ένα νέο πλαίσιο και καινούργιο fairing, ενώ παράλληλα πειραματίστηκε με τα ηλεκτρονικά για να ανταπεξέλθει με τη μειωμένη ποσότητα καυσίμου από το 2014.

 

"Δοκιμάσαμε ένα νέο πλαίσιο, αλλά δεν είχε μεγάλη διαφορά κι έτσι δεν βελτιωθήκαμε. Παράλληλα είχαμε κι ένα διαφορετικό fairing και άλλες ρυθμίσεις, πράγματα που είχαμε δοκιμάσει και παλιότερα, ωστόσο τώρα το κάναμε για να δώσουμε πληροφόρηση στον Gigi. Ο χρόνος μας ήταν γρήγορος, αλλά όλοι ήταν γρήγοροι διότι οι συνθήκες ήταν καλές. Είμαι χαρούμενος με το χρόνο μου στο τέλος, όμως η μοτοσυκλέτα μου ήταν σχεδόν ίδια με αυτή του Σ/Κ".

 

Επόμενο άρθρο »

Pedrosa: Πιέσαμε στο όριο!

« Προηγούμενο άρθρο

Τέλος το τεστ για τη Yamaha

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα