• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Τέλος το τεστ για τη Yamaha
Rossi: "Δουλέψαμε στην κατανάλωση και στο set-up"
Νέα 13/11/2013 - 11:02

Οι εργοστασιακοί αναβάτες της Yamaha, Valentino Rossi και Jorge Lorenzo δεν θα πάρουν μέρος στην τελευταία ημέρα δοκιμών σήμερα, στην πίστα της Βαλένθια, μιας και ολοκλήρωσαν αυτά που ήθελαν να δουν από χτες.

 

Ο Jorge είχε τον δεύτερο καλύτερο χρόνο χτες - 1:30.768 - πίσω από τον νέο Παγκόσμιο Πρωταθλητή, Marc Marquez, με τον Rossi να κάνει τον έβδομο χρόνο: 1:31.414. Το δίδυμο της Yamaha είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει και πάλι μια πρώτη έκδοση της πρωτότυπης του 2014, ενώ δούλεψαν με διαφορετικές ρυθμίσεις στην προσπάθειά τους να πετύχουν καλύτερη κατανάλωση, ενόψει των νέων κανονισμών για τις εργοστασιακές μοτοσυκλέτες το 2014.

 

"Δοκιμάσαμε τη νέα πρωτότυπη και βρήκαμε μερικά θετικά σ' αυτή", ξεκίνησε να λέει ο Lorenzo. "Δοκιμάσαμε μερικές λεπτομέρειες, που όμως θα μας δώσουν ένα μικρό πλεονέκτημα. Θα περιμένουμε μέχρι τη Sepang για να έχουμε μεγαλύτερες και πιο σημαντικές αλλαγές".

 

Ο Valentino Rossi παραδέχτηκε ότι η δεύτερη ημέρα των δοκιμών ήταν πιο δύσκολη από την πρώτη. "Ρίξαμε το βάρος μας στη νέα πρωτότυπη, αλλά τα πράγματα ήταν λίγο πιο δύσκολα", τόνισε. "Δουλέψαμε πολύ για να δοκιμάσουμε μερικές νέες ρυθμίσεις για την κατανάλωση καυσίμου. Ήταν ένα καλό τεστ. Στο τέλος, η απόδοσή μας δεν ήταν φανταστική, αλλά κάναμε σημαντική δουλειά για το χειμώνα, ώστε να είμαστε ανταγωνιστικοί τη νέα χρονιά. Σ΄ όλη τη σεζόν δεν ήμουν δυνατός στα φρένα κι εκεί είναι που πρέπει να βελτιωθούμε".

 

Επόμενο άρθρο »

Δραστικές αλλαγές ο Crutchlow!

« Προηγούμενο άρθρο

Πρώτος - ως συνήθως - ο Marquez!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα