• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Πρώτος - ως συνήθως - ο Marquez!
"Ένιωσα άνετα από την πρώτη στιγμή!"
Νέα 13/11/2013 - 09:42

Χωρίς να χάσει καθόλου χρόνο, ο νέος Παγκόσμιος Πρωταθλητής Marc Marquez, ανέβηκε στη μοτοσυκλέτα του τη δεύτερη ημέρα του τεστ στη Βαλένθια - χτες - και πήρε την πρώτη θέση σχεδόν από τα πρώτα λεπτά!

 

Ο 20χρονος δοκίμασε τόσο τη μοτοσυκλέτα που είχε οδηγήσει στο Misano, όσο και μια νέα που έφερε η Honda ειδικά για το τεστ και σημείωσε τον καλύτερό του χρόνο στον 75ο από τους 77 γύρους που έκανε (1:30.536). Στη συνέχεια θα δήλωνε ότι οι δυο μοτοσυκλέτες δεν είχαν τεράστιες διαφορές και ότι σήμερα θα δώσει το βάρος στη μια από τις δυο.

 

"Μετά τους πανηγυρισμούς, επιστρέψαμε πάνω στη σέλα της μοτοσυκλέτας μας κι ένιωσα άνετα από την αρχή", σχολίασε ο Marquez. "Το τεστ ήταν σημαντικό διότι μαζέψαμε πολλά δεδομένα και δοκιμάσαμε δυο διαφορετικές μοτοσυκλέτες: μια πρωτότυπη που είχαμε οδηγήσει ήδη στο Misano και μια καινούργια που έφερε ειδικά γι' αυτό το τεστ η Honda".

 

"Δεν έχουν διαφορές μεταξύ τους και βελτιώσαμε κάποια πράγματα, αλλά πρέπει να γίνουν και μερικές άλλες αλλαγές. Κάναμε καλούς χρόνους και με τις δυο μοτοσυκλέτες και είχαμε σταθερό ρυθμό. Αύριο (σ.σ. σήμερα) θα ρίξουμε το βάρος σε μια και θα την στήσουμε πιο λεπτομερώς", πρόσθεσε.

 

Επόμενο άρθρο »

Τέλος το τεστ για τη Yamaha

« Προηγούμενο άρθρο

Valencia Test: Οι τελικοί χρόνοι

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα