• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Hayden: Πρέπει να μάθω πολλά ακόμη
Είμαι όμως πολύ χαρούμενος με την πρώτη μου επαφή!
Νέα 13/11/2013 - 12:55

Ο Nicky Hayden έκανε όσους περισσότερους γύρους μπορούσε - 76 στο σύνολο - για να πάρει μια πρώτη γεύση της νέας του μοτοσυκλέτας, της RCV1000R! Ο Αμερικανός κράτησε το καλύτερο για το τέλος, σημειώνοντας 1:32.567 στον τελευταίο του γύρο που του έδωσε την 13η θέση στην κατάταξη της ημέρας.

 

Ο Hayden δεν έχασε χρόνο και αμέσως ρίχτηκε στη δουλειά ώστε να εξοικειωθεί με τη νέα του μοτοσυκλέτα, την οποία δεν οδήγησε την πρώτη ημέρα του τεστ μιας και ο Aspar έχει μόνο μια RCV1000R στη Βαλένθια, την οποία μοιράζονται οι οδηγοί του. Πάντως ο Nicky, δήλωσε "πολύ χαρούμενος" με τις δυνατότητες της Honda του!

 

"Ήταν συναρπαστικό ξεκίνημα με νέα πρόσωπα και νέα μοτοσυκλέτα. Το project είναι καινούργιο και ο δρόμος μπροστά μας είναι μακρύς, αλλά αυτό είναι που το κάνει κι ενδιαφέρον", σχολίασε ο πρώην Παγκόσμιος Πρωταθλητής. "Πραγματικά μου άρεσε πολύ η πρώτη μου επαφή με τη μοτοσυκλέτα. Υπάρχουν πολλά που πρέπει να μάθουμε και παράλληλα πρέπει να χτίσω τη σχέση μου με τους μηχανικούς, αλλά είμαι πολύ χαρούμενος με την πρώτη μου φορά!"

 

"Οι άνθρωποι εδώ με βοήθησαν πολύ και είχα πολλούς μηχανικούς γύρω μου όλη την ώρα. Ξέρουμε πόση δουλειά πρέπει να γίνει, αλλά η βάση μας είναι δυνατή. Θα ήταν καλό να είχαμε ένα πιο δυνατό χρόνο, αλλά σε γενικές γραμμές είμαστε χαρούμενοι", πρόσθεσε.

 

Επόμενο άρθρο »

Μεγάλη βελτίωση για τον Pol Espargaro

« Προηγούμενο άρθρο

Pedrosa: Πιέσαμε στο όριο!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα