• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Μεγάλη βελτίωση για τον Pol Espargaro
"Σημείο αναφοράς μου ο Jorge Lorenzo"
Νέα 13/11/2013 - 13:18

Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής της Moto2, Pol Espargaro, συνέχισε την πολύ καλή του παρουσία με την Μ1 της Yamaha Tech 3, βελτιώνοντας το χρόνο του σε σχέση με την πρώτη ημέραπερισσότερο από ένα δευτερόλεπτο!

 

Ο Espargaro - ο οποίος βρέθηκε τη Δευτέρα για πρώτη φορά στη δορυφορική ομάδα της Yamaha - έδειξε αμέσως τις δυνατότητές του, καταφέρνοντας να μείνει κάτω από μισό δευτερόλεπτο από το χρόνο του ομόσταυλού του, Bradley Smith. Ο καλύτερός του χρόνος ήταν στο 1:31.836, μένοντας πίσω από το χρόνο του Marquez για 1,3δ.

 

"Είμαι πολύ χαρούμενος με την πρόοδο που κάναμε τη δεύτερη ημέρα και πολύ ενθουσιασμένος διότι πίστευα ότι οι πρώτες μου εντυπώσεις από τη μοτοσυκλέτα θα ήταν χειρότερες!" ξεκίνησε να λέει ο Espargaro. "Ευτυχώς μ' αρέσει πολύ να οδηγώ τη νέα μου Yamaha YZR-M1. Γνωρίζω ότι σε λίγο θα ξεκινήσουν οι δυσκολίες για να βελτιώσω κι άλλο το χρόνο μου, ωστόσο νομίζω ότι έχουμε κάνει πολύ καλή δουλειά μέχρι στιγμής".

 

"Ήμουν ταχύτερος κατά 1.3δ και μόλις ένα δευτερόλεπτο πίσω από το χρόνο του Lorenzo, ο οποίος είναι και το σημείο αναφοράς μου ως η ταχύτερη Yamaha. Τέλος, δοκίμασα διαφορετικά ελαστικά της Bridgestone μπροστά και πίσω, ώστε να κατανοήσω τη συμπεριφορά τους, και χρησιμοποίησα τα carbon φρένα, που είναι πολύ διαφορετικά απ' ότι είχα συνηθίσει!" πρόσθεσε.

 

Επόμενο άρθρο »

Marquez: Διθύραμβοι του ισπανικού Τύπου!

« Προηγούμενο άρθρο

Hayden: Πρέπει να μάθω πολλά ακόμη

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα