• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Pedrosa: Τώρα ξεκουραζόμαστε!
Ευχαριστώ την ομάδα για τη δουλειά τους το 2013
Νέα 14/11/2013 - 13:23

Ο εργοστασιακός αναβάτης της Repsol Honda, Dani Pedrosa, έμεινε παραπάνω από ικανοποιημένος με την πρόοδο που σημείωσε πάνω στη νέα πρωτότυπη μοτοσυκλέτα του 2014. Ο Pedrosa ολοκλήρωσε χτες δυο ημέρες έντονης δουλειάς στη Βαλένθια, κάνοντας τον τέταρτο καλύτερο χρόνο στο 1:30.992.

 

Παρά την απειλή της βροχής και τις πρώτες ψιχάλες που έκαναν την εμφάνισή τους νωρίς το πρωί στην ισπανική πίστα, οι συνθήκες ήταν καλές για την τελευταία ημέρα των δοκιμών.

 

"Σήμερα (σ.σ. χτες) ήμασταν τυχεροί με τον καιρό, διότι όλα έδειχναν ότι θα έβρεχε αλλά τελικά κάναμε τις δοκιμές στο στεγνό", δήλωσε ο Pedrosa. "Έτσι, καταφέραμε και κάναμε πολλούς γύρους, αναλύοντας τη νέα μοτοσυκλέτα και κάνοντας ορισμένες αλλαγές".

 

"Χτες κάναμε την περισσότερη από την προγραμματισμένη μας εργασία για το τεστ εδώ κι έτσι σήμερα δεν δοκιμάσαμε πολλά πράγματα. Απλώς συνεχίσαμε την όσο το δυνατόν καλύτερη προσαρμογή στη μοτοσυκλέτα. Είμαστε χαρούμενοι με τη δουλειά μας εδώ και τώρα είναι ώρα για όλη την ομάδα - τους οποίους ευχαριστώ για όλη τη δουλειά τους το 2013 - αλλά και για εμένα, να ξεκουραστούμε!"  

 

 

Επόμενο άρθρο »

Ενθουσιασμένος ο Bradl!

« Προηγούμενο άρθρο

Valencia: Ένας εντυπωσιακός Smith!

Χορηγοί