• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Valencia: Ένας εντυπωσιακός Smith!
"Η μοτοσυκλέτα αυτή είναι ακριβώς αυτό που ήθελα!"
Νέα 14/11/2013 - 12:46

Ο Bradley Smith εντυπωσίασε αρκετούς από τους φιλάθλους του MotoGP την τελευταία ημέρα των δοκιμών στην Ισπανία, με τον Βρετανό να σημειώνει έναν καταπληκτικό χρόνο, οδηγώντας την αναβαθμισμένη μοτοσυκλέτα που είχε στη διάθεσή του ο Crutchlow στο δεύτερο μισό της χρονιάς!

 

Χαρακτηριστικό το γεγονός ότι στο μεσημεριανό διάλειμμα, ο Smith δήλωνε ότι αυτή η "νέα" μοτοσυκλέτα ήταν "...αυτό ακριβώς που ήθελα!" Με το τέλος των δοκιμών, ο νεαρός Βρετανός τόνισε: "Ήξερα ότι με την καινούργια μοτοσυκλέτα θα ήμουν πιο γρήγορος μέσα στις στροφές και δεν θα ανησυχούσα τόσο για να την σηκώνω. Έχω πιο πολύ εμπιστοσύνη και περισσότερη ταχύτητα στις στροφές!"

 

"Δεν περίμενα το χρόνο αυτό, αλλά ήξερα ότι με καινούργιο ελαστικό θα ήμουν στο 1:30. Είμαι χαρούμενος με το πως τελείωσε η σεζόν και με τη μοτοσυκλέτα τώρα. Ήταν αυτό ακριβώς που έψαχνα όλη τη χρονιά, κατάφερα να βελτιωθώ και να ξεκλειδώσω τα μυστικά της!" πρόσθεσε ο οδηγός της Tech 3.

 

Πλέον ο Smith ανυπομονεί ήδη για το επόμενο τεστ στη Μαλαισία, με τον καινούργιο χρόνο, όταν και θα έχει την ευκαιρία να επιβεβαιώσει τα θετικά αυτού του τεστ. Στη συνέχεια πρόσθεσε ότι σπουδαίο ρόλο στη βελτίωσή του αυτή, έπαιξε και το γεγονός ότι "...έμαθα πως να χρησιμοποιώ την επιπλέον πρόσφυση και άλλαξα το στυλ οδήγησής μου, όπως και τις γραμμές μου, ώστε να μεγιστοποιήσω την απόδοση της μοτοσυκλέτας".

 

Τέλος, αναφέρθηκε σύντομα και στον νέο του ομόσταυλο, τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή της Moto2, Pol Espargaro. Pol δείχνει πολύ δυνατός και είναι εντυπωσιακό που είναι τόσο γρήγορος από την αρχή. Όλα δείχνουν ότι θα υπάρχει ανταγωνισμός μεταξύ μας και ο ένας θα ωθεί τον άλλον σε καλύτερα αποτελέσματα και αυτό μόνο θετικό μπορεί να είναι για την Yamaha και την Tech 3!"

 

Επόμενο άρθρο »

Pedrosa: Τώρα ξεκουραζόμαστε!

« Προηγούμενο άρθρο

Χαρούμενος ο Marquez

Χορηγοί