• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Χαρούμενος ο Marquez
"Είμαστε αρκετά ικανοποιημένοι με τα αποτελέσματα"
Νέα 14/11/2013 - 11:33

Ο Marc Marquez ολοκλήρωσε με απόλυτη επιτυχία το τεστ της Βαλένθια, κατακτώντας την πρώτη θέση και στις δυο ημέρες (από τις τρεις) στην πίστα της Ισπανίας.

 

Ο νέος Παγκόσμιος Πρωταθλητής έκανε χτες χρόνο στο 1:30.287 και ήταν μόλις 50 χιλιοστά πάνω από τον αντίστοιχο που του είχε χαρίσει την τελευταία pole position της χρονιάς στο GP της Βαλένθια.

 

Ο Marquez παρέμεινε στην κορυφή από την αρχή μέχρι το τέλος της χτεσινής διαδικασίας, αφήνοντας στη δεύτερη θέση έναν εντυπωσιακό Bradley Smith! "Είμαι πολύ χαρούμενος με το πως πήγε η ημέρα και θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα για τη σκληρή τους δουλειά", σχολίασε.

 

"Συνεχίσαμε τις δοκιμές και εστιάσαμε μόνο σε μια μοτοσυκλέτα, την πρωτότυπη, με την οποία είχαμε νιώσει καλύτερα τη δεύτερη ημέρα. Δοκιμάσαμε διαφορετικές ρυθμίσεις στα ηλεκτρονικά και διάφορα set-up και είμαστε αρκετά ικανοποιημένοι με τα αποτελέσματα", πρόσθεσε ο 20χρονος οδηγός.

 

"Το πιο σημαντικό όλων είναι ότι συγκεντρώσαμε πολλά δεδομένα αυτές τις δυο ημέρες, ώστε η Honda να δουλέψει πάνω σ' αυτά το χειμώνα και να μας δώσει μερικά νέα εξαρτήματα στο επόμενο τεστ της Μαλαισίας".

 

Να θυμίσουμε ότι στην αντίστροφη μέτρηση στο πάνω μέρος της σελίδας του site μας, μπορείτε πάντα να βλέπετε και να ενημερώνεστε για τα επόμενα γεγονότα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος MotoGP!

 

Επόμενο άρθρο »

Valencia: Ένας εντυπωσιακός Smith!

« Προηγούμενο άρθρο

Valencia: Τέλος δοκιμών

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα