• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Valencia: Τέλος δοκιμών
Έπεσε η αυλαία με τον Marquez στην κορυφή!
Νέα 13/11/2013 - 21:48

Ο Marquez σημείωσε τον καλύτερο χρόνο και της σημερινής ημέρας στη Βαλένθια, καθώς δούλεψε κυρίως με την εργοστασιακή του 2014 μοτοσυκλέτα. Οι αναβάτες σήμερα στην πίστα ήταν 14 - δεν συμμετείχαν οι εργοστασιακές Yamaha - με τον Marquez να γράφει 1:30.287, μόλις 50 χιλιοστά από το χρόνο που του χάρισε την pole position την Κυριακή!

 

Με την άφιξη του Pol Espargaro στην Tech 3, ο Bradley Smith έχει μια καινούργια πρόκληση, να ξεπεράσει τον ταλαντούχο και Παγκόσμιο Πρωταθλητή, ομόσταυλό του! Ο Βρετανός τα κατάφερε μια χαρά σήμερα, σημειώνοντας τον δεύτερο καλύτερο χρόνο, κατεβάζοντας έξι περίπου δέκατα το χρόνο του σε σχέση με τις κατατακτήριες του Σαββάτου. Ο Espargaro πάντως δείχνει να συνηθίζει γρήγορα τη μοτοσυκλέτα του, παίρνοντας την έκτη θέση σήμερα, με διαφορά μικρότερη από ένα δευτερόλεπτο από τον ομόσταυλό του.

 

Στην τρίτη θέση βρίσκουμε τον Stefan Bradl, 0.27 πίσω από το χρόνο του Smith, με τον Γερμανό να πλησιάζει πάρα πολύ το χρόνο του Lorenzo από χτες και να παίρνει την τέταρτη θέση στα συνδυασμένα αποτελέσματα. Ο Bradl έκανε το χρόνο του με τη μοτοσυκλέτα του 2014.

 

Τέταρτος ήταν ο Dani Pedrosa ο οποίος είχε πολλή δουλειά σήμερα, δοκιμάζοντας τη νέα του πρωτότυπη. Ο Bautista δεν κατάφερε να φτάσει το χτεσινό του χρόνο, ενώ είχε και μια πτώση στον όγδοο γύρο που έκανε, χωρίς ευτυχώς σοβαρές συνέπειες. Λίγο πιο πίσω από τον Bautista και τον Espargaro, ο Iannone έφερε τη Ducati στην έβδομη θέση με διαφορά 1.3 από την κορυφή.

 

Αν και μόλις στη δεύτερή του ημέρα πάνω στην FTR Yamaha μοτοσυκλέτα του, εν τούτοις θετικά είναι τα σημάδια από τον Aleix Espargaro, ο οποίος έκανε 49 γύρους σήμερα, αφήνοντας πίσω του τις δυο εργοστασιακές Ducati των Dovizioso και Crutchlow. Ο Edwards δεν ήταν στην πίστα σήμερα, καθώς ταξίδευε πίσω στο Τέξας.

 

Το νέο δίδυμο της ομάδας του Aspar, Nicky Hayden και Hiroshi Aoyama ολοκλήρωσαν 100 γύρους μαζί, συλλέγοντας πολύτιμα δεδομένα αλλά και εμπειρία πάνω στη νέα τους RCV1000R. Στην τελευταία θέση ο Michael Laverty της PBM, μισό περίπου δευτερόλεπτο πίσω από τον Ιάπωνα.

 

Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα της σημερινής ημέρας στο πρώτο αρχείο μας και τα συνδυασμένα αποτελέσματα των τριών ημερών στο δεύτερο!

 

Επόμενο άρθρο »

Χαρούμενος ο Marquez

« Προηγούμενο άρθρο

Valencia III: Οι τελικοί χρόνοι!

Χορηγοί