• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Valencia III: Οι τελικοί χρόνοι!
Ανίκητος ο Marquez, πολύ καλοί οι Smith-Bradl
Νέα 13/11/2013 - 18:21

Η τρίτη και τελευταία ημέρα δοκιμών στην πίστα της Βαλένθια διεξάγεται σήμερα, με τις ομάδες και τους αναβάτες να συνεχίζουν τη σκληρή δουλειά με τις μοτοσυκλέτες τους, ώστε να δώσουν όσο το δυνατό πληρέστερη πληροφόρηση στους μηχανικούς τους.

 

Στο τεστ έχουμε σημαντικές αλλαγές, όπως τον Cal Crutchlow πάνω σε μοτοσυκλέτα της Ducati και δίπλα στον παλιό του ομόσταυλο (στην Tech 3) Andrea Dovizioso, την επιστροφή του Hayden σε Honda (ιδιωτών), την παρουσία του Pol Espargaro σε δορυφορική μοτοσυκλέτα της Yamaha, την ώρα που αδερφός του οδηγά την νέα FTR-Yamaha M1 και τον Scott Redding με την RCV1000R του Gresini.

 

Ο Marquez κράτησε την πρώτη θέση από την αρχή μέχρι και το τέλος της διαδικασίας σήμερα, γράφοντας 1:30.287, 50 μόλις χιλιοστά πάνω από τον απόλυτο χρόνο της πίστας που ανήκει στον ίδιο! Ο Bradley Smith έκανε έναν εξαιρετικό χρόνο στο 1:30.598, που του χάρισε τη δεύτερη θέση, μπροστά από τρεις Honda! Ο Bradl έμεινε στο πολύ καλό 1:30.868 και ολοκλήρωσε μπροστά από τον Pedrosa, ο οποίος ήταν και ο τελευταίος που έπεσε κάτω από το όριο του 1:31, συμπληρώνοντας μάλιστα τους περισσότερους γύρους από κάθε άλλον σήμερα! Ο Alvaro Bautista κατάφερε και σκαρφάλωσε στην πέμπτη θέση, χάρη στο 1:31.229 που έκανε στον προτελευταίο του γύρο, ρίχνοντας μια θέση τον Pol Espargaro. Ο Andrea Iannone ολοκλήρωσε την τρίτη ημέρα ως η καλύτερη Ducati με 1:31.594!

 

Ο Aleix Espargaro κατάφερε στο τελευταίο δίωρο να βελτιώσει το χρόνο του και ανέβηκε στην 8η θέση, μπροστά από τις εργοστασιακές Ducati των Dovizioso και Crutchlow, με τον τελευταίο να πέφτει κάτω από το 1:32 και να υπολείπεται μόλις 0.15δ από τον ομόσταυλό του, στην τρίτη του μόλις ημέρα πάνω στη Desmosedici. Ο Nicky Hayden - πάνω στην RCV1000R - έγραψε 1:32.123 κι ήταν δωδέκατος.

 

Δείτε αναλυτικά τους χρόνους στην τελευταία φωτογραφία μας!

 

Επόμενο άρθρο »

Valencia: Τέλος δοκιμών

« Προηγούμενο άρθρο

Marquez: Ο Jorge παραπονιόταν για εμένα...

Χορηγοί