• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ντεμπούτο για τους Marini-Guevara
Στην ομάδα του Aspar
Νέα 20/11/2013 - 10:58

Ο ετεροθαλής αδελφός του Valentino Rossi, Luca Marini και ο Juanfran Guevara έκαναν το ντεμπούτο τους με τα χρώματα του Aspar, στην πίστα της Βαλένθια πριν δυο ημέρες.

 

Ο Marini (φωτό) - το όνομα του οποίου είχε ακουστεί έντονα για τη νέα ομάδα του Valentino Rossi στην Moto3 - θα αγωνιστεί εν τέλει στο Ισπανικό Πρωτάθλημα το 2014, με το ντεμπούτο του ωστόσο να το κάνει στον τελευταίο γύρο του Πρωταθλήματος στη Jerez, στις 24 Νοεμβρίου.

 

"Μ' αρέσει η νέα μοτοσυκλέτα (σ.σ. Kalex KTM)", τόνισε ο Luca Marini που έκανε το ντεμπούτο του στα GP στο Misano φέτος. "Έχει μεγάλες δυνατότητες και ήταν πολύ εύκολη στην οδήγηση. Το διασκέδασα, ήταν ενδιαφέρουσα ημέρα και έμαθα πολλά", πρόσθεσε.

 

Οι δοκιμές ξεκίνησαν το πρωί με καλό καιρό, ωστόσο μετά το μεσημεριανό διάλειμμα ο δυνατός άνεμος και η βροχή έδωσαν πρόωρο τέλος στο τεστ. Ο Guevara έκανε κι αυτός τους πρώτους του γύρους με τη μοτοσυκλέτα της ομάδας, με τον Ισπανό να έχει υπογράψει για να αγωνιστεί στην κατηγορία Moto3 του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος το 2014, αποκομίζοντας και αυτός τις καλύτερες εντυπώσεις για τη νέα του μοτοσυκλέτα.

 

Επόμενο άρθρο »

SBK Aragon Test

« Προηγούμενο άρθρο

Almeria: Πρώτο τεστ για την VR46!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα