• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Lorenzo: Τιμητική η 2η θέση
Μικρές αλλαγές και στο γκαράζ του Ισπανού
Νέα 22/11/2013 - 10:09

Ο Jorge Lorenzo σε πρόσφατη εκδήλωση στην Ισπανία, έκανε έναν μίνι απολογισμό της φετινής σεζόν, κατά την οποία πάλεψε με όλες του τις δυνάμεις για να υπερασπιστεί τον Παγκόσμιο Τίτλο του! Παρά τις ατυχίες και τον σοβαρό - διπλό - τραυματισμό του στην κλείδα, ο Ισπανός της Yamaha κατάφερε να αντισταθεί μέχρι τέλος, υποκύπτοντας ωστόσο στο ταλέντο του 20χρονου Marc Marquez.

 

Στην εκδήλωση αυτή, παρουσία της Anna Vives - της κοπέλας που είχε σχεδιάσει το κράνος του για το GP της Καταλονίας και την οποία ανέβασε στο βάθρο για να πανηγυρίσει μαζί του τη νίκη - ο Lorenzo εξέφρασε την ικανοποίησή του για το αποτέλεσμα της φετινής σεζόν, παρά το ότι δεν κατάφερε να στεφθεί Πρωταθλητής.

 

"Πήραμε την τιμητική δεύτερη θέση", σχολίασε ο Ισπανός. "Ποτέ δεν σηκώσαμε λευκή σημαία και προσπαθήσαμε μέχρι το τέλος. Καταφέραμε να κερδίσουμε σε οχτώ αγώνες - τους περισσότερους από κάθε άλλον - και πήραμε πολλούς βαθμούς παρά τα λάθη, τις πτώσεις και τους τραυματισμούς. Στο κάτω-κάτω, το Πρωτάθλημα αποφασίζεται από έναν συνδυασμό παραγόντων. Το σημαντικότερο είναι πόσο γρήγορα μπορείς να πας, αλλά πρέπει να λάβεις υπόψη σου τον παράγοντα μοτοσυκλέτα και την κακοτυχία".

 

Στην άλλη πλευρά του γκαράζ της Yamaha, ο Valentino Rossi θα συνεργαστεί - για πρώτη φορά μετά από 14 χρόνια - με νέο αρχιμηχανικό, τον Silvano Galbusera, ωστόσο αλλαγές είχαμε και στο στρατόπεδο του Lorenzo.

 

"Ναι, δυο από τους μηχανικούς μας αποφάσισαν να φύγουν από την ομάδα διότι κουράστηκαν με τα ταξίδια μετά από τόσα χρόνια", εξήγησε ο Jorge. "Ο ένας αποφάσισε να βγει στην σύνταξη, ενώ ο άλλος θα ανοίξει δική του επιχείρηση που δεν θα έχει σχέση με τους αγώνες. Ωστόσο ο Ramon Forcada αλλά και οι Ιάπωνες μηχανικοί στην τηλεμετρία θα συνεχίσουν κι έτσι μπορούμε να πούμε ότι κατά 80% η ομάδα θα είναι η ίδια και του χρόνου".

 

Επόμενο άρθρο »

Ο Rajoy συγχαίρει τους Πρωταθλητές!

« Προηγούμενο άρθρο

Επιστρέφει το Misano στα SBK

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα