• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο Rajoy συγχαίρει τους Πρωταθλητές!
"Είστε ανίκητοι", τους είπε ο πρωθυπουργός της Ισπανίας
Νέα 22/11/2013 - 11:33

Στη Μαδρίτη ταξίδεψαν οι Marc Marquez, Pol Espargaro και Maverick Vinales - οι τρεις Παγκόσμιοι Πρωταθλητές σε κάθε μια από τις κατηγορίες του MotoGP - για να δεχτούν τα συγχαρητήρια από τον πρωθυπουργό της Ισπανίας, Mariano Rajoy.

 

Ο πρωθυπουργός μίλησε με πολύ κολακευτικά λόγια για τους τρεις Ισπανούς αναβάτες, οι οποίοι με σκληρή δουλειά κι επιμονή εξασφάλισαν τον Παγκόσμιο Τίτλο στο MotoGP, την Moto2 και την Moto3 αντίστοιχα. Ενδεικτικό το γεγονός ότι ο Rajoy τους προσφώνησε ως "...απολύτως ανίκητους!"

 

"Εκατομμύρια χαρούμενοι Ισπανοί αφιερώνουν τον ελεύθερο χρόνο τους τις Κυριακές, για να σας βλέπουν να κερδίζετε", πρόσθεσε ο πρωθυπουργός της χώρας, υπογραμμίζοντας ότι τα κατορθώματά τους είναι "...κίνητρο και παράδειγμα προς μίμηση για όλους". Στη συνέχεια δεν παρέλειψε να αναφερθεί στους μηχανικούς και στους managers, η σκληρή δουλειά των οποίων συνέβαλε στις επιτυχίες των Marquez, Espargaro και Vinales.

 

"Κανείς δεν μπορεί να καταφέρει κάτι από μόνος του, σε καμμία πτυχή της ζωής, κάτι που είμαι βέβαιος ότι γνωρίζουν πολύ καλά αυτοί οι Πρωταθλητές", τόνισε.

 

Επόμενο άρθρο »

Moto3: Νέα ομάδα από τη Husqvarna

« Προηγούμενο άρθρο

Lorenzo: Τιμητική η 2η θέση

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα