• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Moto3: Νέα ομάδα από τη Husqvarna
Με αναβάτες τους Danny Kent και Niklas Ajo
Νέα 22/11/2013 - 15:32

Ο Danny Kent είναι γνωστό ότι επέστρεψε στην Moto3 - μετά τη φετινή του παρουσία στην Moto2 - και στην προσωρινή λίστα που δόθηκε στη δημοσιότητα πριν λίγες ημέρες (με τους αναβάτες του 2014) έχει δηλωθεί ως οδηγός της Red Bull KTM Ajo.

 

Ωστόσο υπήρξε μια αλλαγή με την Husqvarna να κατεβαίνει με ξεχωριστή ομάδα στο Πρωτάθλημα και με αναβάτες τουςDanny Kent και Niklas Ajo. Το όνομα της νέας ομάδας είναι: Red Bull Husqvarna Factory Racing. Βέβαια, η Husqvarna ανήκει εδώ και αρκετό διάστημα στην KTM κι έτσι μόνο το όνομα και τα χρώματα θα αλλάξουν, με τις δυο αυτές ομάδες να υπάγονται στον Aki Ajo.

 

Ως εκ τούτου, οι επίσημοι εργοστασιακοί της Red Bull KTM Ajo θα είναι οι Jack Miller και Karel Hanika. Ο Danny Kent θα είναι εργοστασιακός της Husqvarna, με τον Niklas Ajo να είναι "...επισήμως ο υποστηρικτικός αναβάτης μας", όπως τόνισε ο Pit Beirer, επικεφαλής της Husqvarna Motorsport.

 

Τα οφέλη αναφορικά με το marketing είναι προφανή, ωστόσο υπάρχει το ρίσκο να χάνει βαθμούς από τη δεύτερη αυτή ομάδα στο Πρωτάθλημα. Μπορεί φέτος να κυριάρχησε απόλυτα στους Κατασκευαστές, έχοντας κερδίσει σε όλους τους αγώνες της Moto3, ωστόσο η KTM αναμένεται να συναντήσει σφοδρή αντίσταση από την Honda και συγκεκριμένα την ομάδα της Estrella Galicia που θα έχει στη διάθεσή της το νέο μοτέρ που ετοίμασε ειδικά για τη νέα σεζόν ο Γιαπωνέζος κατασκευαστής, ώστε να "χτυπήσει" την πανίσχυρη ΚΤΜ στην κατηγορία.


 

Επόμενο άρθρο »

Έτοιμος o Rossi για το ράλλυ της Monza

« Προηγούμενο άρθρο

Ο Rajoy συγχαίρει τους Πρωταθλητές!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα