• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ψηφίστε τον αγαπημένο σας αναβάτη!
Αναδείξτε τον δικό σας "Πρωταθλητή"
Νέα 02/12/2013 - 16:10

Στην αρχική σελίδα του site μας, στο κάτω δεξιά μέρος, έχετε την ευκαιρία να ψηφίσετε για τον αγαπημένο σας οδηγό της σεζόν 2013!

 

Μια σεζόν που τη σημάδεψε αναμφίβολα η παρουσία του εκπληκτικού Marc Marquez, ο οποίος στην παρθενική του χρονιά στη μεγάλη κατηγορία, κατάφερε να προσαρμοστεί αμέσως με τα νέα δεδομένα και να τερματίσει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, τέσσερεις βαθμούς μπροστά από τον Lorenzo!

 

Ο τελευταίος ήταν η μοναδική Yamaha που πάλεψε στα ίσια τις ισχυρές Honda, καταφέρνοντας να κάνει ένα δυναμικό τελείωμα στη φετινή χρονιά, κάτι όμως που δεν ήταν αρκετό για να υπερασπιστεί με επιτυχία τον περσινό του Τίτλο. Ο Jorge πάντως ήταν ο αναβάτης με τις περισσότερες νίκες στο Πρωτάθλημα, οχτώ, έναντι έξι του rookie Marquez.

 

Πέρα από τα δυο παραπάνω ονόματα που μονοπώλησαν το ενδιαφέρον, ειδικά στο τέλος της χρονιάς, πολλούς οπαδούς και υποστηρικτές συγκεντρώνει ο Dani Pedrosa, τρίτος στη βαθμολογία Πρωταθλήματος. Σταθερή αξία και ο Valentino Rossi, με τον Ιταλό σούπερ σταρ να χαροποιεί τους εκατομμύρια θαυμαστές του παίρνοντας μια νίκη φέτος - την πρώτη του από το 2010 - στο Assen της Ολλανδίας.

 

Ποιος όμως είναι ο δικός σας αγαπημένος αναβάτης; Αυτός με τις περισσότερες νίκες φέτος; Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής της σεζόν 2013; Ο Rossi που επέστρεψε στις νίκες και πλέον, με τον νέο του αρχιμηχανικό, θέλει το κάτι παραπάνω το 2014; Η ψήφος και τα κριτήρια που τη συνοδεύουν, είναι αποκλειστικά δικά σας!

 

Επόμενο άρθρο »

Αναβάλλεται ο Αγώνας των Πρωταθλητών

« Προηγούμενο άρθρο

Al. Espargaro: Ο χρόνος θα δείξει...

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα